Jag brukar inte göra såhär...

... men jag taggar nyår! Dessutom hoppas jag att allt kommer lösa sig till det bättre, det skulle bara vara så himla skönt.



En liten fundering dock; hur ska man förkorta 2010? Att säga "noll-nio" går ju bra, men hur bra låter det med "tio".. det blir ju bara skumt!
Om någon har ett okej svar får denne gärna höra av sig till: Moi

Pusshej :*

Helt plötsligt var det bara där.

Hejsan, jag har ju inte varit så bra på bloggandet i julhelgen och jag känner mig faktiskt fortfarande inte speciellt peppad. Men nu är jag bara så upp i varv så jag måste få skriva av mig någonstans. På våran gård har det nämligen inatt snöat ungefär en halvmeter, alltså över mina knän. Eftersom det redan innan fanns ganska mycket snö så kanske ni kan räkna ut att det är över en meter nu - underbart. Det roliga är att snön är så fruktansvärt lätt, jag var tvungen att ta på mig powerstövlarna och provspringa. Man skulle utan problem kunna spela typ fotboll trots att det är hur mycket som helst.

Utläggning om min jul kommer senare med bilder, ljudklipp, ja hela köret (förhoppningsvis).
Pusshej :*


God jul.



Tänkte dela med mig av en liten julhemlis så här när det kryper mot jul. Hemma hos oss har det dom senaste åren varit jag och min pappa som sprungit ut på granjakt, alltid sista dagen före jul. Ofta precis så att man hinner innan mörkret och tillräckligt sent för att mamma ska tycka att vi borde byta dag. Nu till hemlisen, det är svårt att hitta en gran som ser ut som man tänkt sig, men allt går lösa. En ful näsa hit och för feta lår dit. Inte ens granen ska behöva lida längre. Vi brukar nämligen (läs pappa) fixa med lite kirurgi ute i verkstaden. Som pappa sa idag: "Den fulaste granen jag någonsin huggit blev nog den snyggaste". Det var en riktig makeover för några år sedan men nu verkar vi helt enkelt inte kunna låta bli att borra ett litet hål och sticka in en kvist. Den blir helt enkelt lite vackrare och det med små medel. Det äger.

Pusshej :*

Dan före dan före dan före dan före dopparedan.

Skolan är slut, labbrapporterna är klara och snart är det jul.
Allt verkar ha tagit jullov, inklusive mitt immunförsvar och skrivlusten.
Känns nästan som att jag har blivit en liten antibloggare nu när lovet har startat.
Vi får väl se vars det bär, men snart kommer jag igen.

God jul!
Pusshej :*

Samson went back to bed.

Här sitter man och har precis skrivit färdigt en labbrapport. Fastän hela sinnet skriker NEJ så klickar man upp nästa i tron om att en hel/halv rapport är kvar. Fast besluten om att ta en paus och inte skriva så upptäcker man att det bara är två rubriker kvar på den, inte alls de fyrtioelva som man trodde!

   --> Kan ni förstå lyckan jag kände i det ögonblicket?

Nu har jag dessutom fått i mig lite mat men jag har nån rejäl förkylning på g. Känner mig egentligen inte mer förkyld än vanligt men hela kroppen är liksom seg och det rinner konstant. Hosta, snor osv visst fine, men när man börjar känna av på kroppen, typ att ögonen flyger lite varstans, det är då det börjar bli jobbigt.

Ikväll ska jag bara vara hemma och vila, det kommer bli underbart!
(med 99,8% säkerhet kommer jag inte skriva klart den sista labbrapporten till imorrn, ja det är sista dagen)

Ja just ja, fick en flaska glögg av en av klassens mentorer idag (vår kemilärare) VÄRT JA. Haha.

Pusshej :*


Vanliga vänner, fula vänner, snälla vänner, goa vänner, omeglevänner osv.

Jag har ingen jävla aning om vad folk tycker om mig, det slår mig om och om igen. Frågan är om det är bra att jag inte vet och inte mår dåligt av det eller om jag borde veta. Jag kanske vill veta, jo jag vill nog ha en aning.

You: Hi!
Stranger: Hi!
You: Name?
Stranger: chun wu at your service!
You: alexander goldberg
Stranger: sup?
You: u kno i never forgave u koreans for attacking pearl harbor
Stranger:uhh.. im chinese. and that was japanese who attacked it.
You: yes, japanese, chinese, korean.. whats the diffrence?
Stranger:......
Stranger: Serious?
You: Yeah.
Stranger: u kno i never forgave u jews for sinking the titanic
You: that was an iceberg.
Stranger: goldberg, greenberg, iceberg, whats the diffrence?

Hehe, en kompis på apa lade in det som diarium. WTF!?

Pusshej :*


Jag kan inte sova.

Idag när jag kom hem så loggade jag in på msn. Klockan var väl kring åtta-nio och x antal skrev till mig. Av dessa ville cirkus 76% något som hade med skolan att göra. Här försöker man rymma och inte bry sig om allt som tornar upp sig men hur lätt är det?

Jag säger inte att ni inte ska fråga för om sanningen ska fram så är detta min räddning. När inte jag klarar att plugga blir jag liksom tvingad till det på ett shysst sätt. Det är alltid roligare att räkna en uppgift eller svara på en fråga åt någon annan än att göra det själv.

Men som sagt, jävligt svårt att gömma sig.

Imorrn är det konsert och jag känner mig inte alls taggad. Blev lite anti om jag ska vara ärlig efter att ha blivit tilldelad ännu en låt utan förfrågan. Problemet är inte att jag inte kan tänka mig att sjunga utan att jag inte fick frågan. Jag gillar inte när folk tar saker för givet, inte när det handlar om mig. Där har ni en av mina svaga punkter om ni nån gång skulle behöva en sån.

Pusshej :*

Mad world.

Hejhej, skippade en mattelektion idag med. Jag vet inte om det är jättesmart med tanke på att vi har nationella på torsdag men det känns ändå inte som att man hinner få någon hjälp. Då kan jag lika gärna "räkna hemma". Oj, känns som att jag bryr mig oroväckande lite om det här provet alltså. Att labbrapporter också ligger på hög är något som jag uppenbarligen förtränger.

Nä, nu ska jag käka lite och sen dra till skolan!
Pusshej :*

Big eyes och drogade ögon. På jakt efter draken?

Om jag hade en bra söndag igår så hade jag en bra måndag idag. Efter skolan hade jag en Fridzor väntandes vid dörren och har hunnit med både det ena och det andra. Har skrivit bland annat lagat gomat och skrivit en halv labbrapport. Vilken betyder att jag bara har två halva kvar, jag vet liksom vad jag ska skriva så nu gäller det bara att göra det. Men jag har räknat ut att om jag skriver lite varje kväll så ska det vara lugnt. Detta kanske dock spricker med tanke på att jag har rep imorrn och konsert på onsdag MEN ÄNDÅ.

Vi har också hunnit ha besök av en Andreas, gått till affären för att köpa glass och sett Se upp för dårarna. Det var mys och jag hade nästan glömt den filmen, illa illa.

Dagens länk: Sara E i min klass lussade på tv4 i fredags och här finner ni en inspelning på detta.
Dagens bild: Jag hade ett x antal bilder på dessa två donnor i min kamera så det skulle kunna vara lite skyll er själv över denna bild. Men det är bara om ni hade något att skämmas över vilket ni såklart inte har, åtminstonde jag älskar allt med den här bilden.



Pusshej :*


Det är sånna här söndagar som jag älskar mest.

Varför känns det som att alla i min klass förutom jag har pluggat idag?
Matte hit kemi dit. Jag har inte gjort ett piss, eller inte något som har med dom två ämnerna att göra i alla fall.

På riktigt så är jag grymt imponerad av dom som orkar hålla på
Förstår inte hur ni bär er åt.
Det är söndag, man behöver söndagar, jag behöver söndagar.

Dagens råd: Chilla lite mer, det löser sig!

(det där lade jag in mest för att övertala mig själv - men det är säkert så, jag hoppas att det är så)

Dagens bild: Bjussar på en bild från igår och tro mig när jag säger att det finns fler. Ni som inte verkligen vet exakt vad som händer på bilderna behöver inte dömma så mycket kanske. Bilder är till för att misstolkas!



Pusshej :*


Så sjukt less.

Fredag 11/12: Pizza till middag
Lördag 12/12: Pizza till frukost, mellanmål och middag (pasta till lunch)
Söndag 13/12: Pizza till frukost

Elin Ovesson har tamefan rätt, jag kommer bli som Paulo Roberto! Precis som han är jag också sjukt less på denna underbara maträtt som inte verkar kunna ta slut.

Pusshej :*

Puff the magic dragon.

Efter det förra inlägget så borstade jag tänderna, tog på mig mjukbyxor och gjorde mig liksom redo för sängen. Men de två donnorna Sandra o Elin och Jocke var inte alls lika pepp på den idén. Det hela slutade med att vi där vid klockan tre eller nåt vandrade iväg till Mariedal. De tog kanske en halvtimma att gå dit och sen var vi där till efter fem så klockan var över sex innan vi tog oss isäng. Helt galet men en bra avslutning på en bra kväll.

Den här dagen ska till största del spenderas i sängen, inte för att jag är bakis utan för att jag vill. Har sett idolreprisen och nu börjar robinson. Sorry alla men jag måste liksom se programmet, känner ju en snubbe som är med ffs!

P.S alla låtar går koppla till draken

Pusshej :*

Bara för att mitt senaste inlägg var onyktert..

.. så var jag tvungen att lägga in ett till nu, knappt 24 timmar senare. You do the math. Kvällen har varit över förväntan så tack alla för det! (Och för er som inte var här, på torsdag då jävlar)

Pusshej :*

Nej, det är inte nyktert.

Nån jävel tog över min (pappas arbetsdator med massa viktig information) dator och jag blev fan livrädd. Jag skojar inte om jag säger att jag hade svimningskänslor och började frysa efteråt. Som tur är så startade jag bara om datorn och allt var fine, men innan dess! Fy satan.

Klassfest med gamla nyby-92orna, det var lite lame kanske men riktigt nice. Kul att se att ändå några kom och framförallt att det blev av överhuvudtaget.

Nu ska Caroline med varma kinder och iskalla händer så fort chocken har lagt sig kanske gå och sova.

Pusshej :*


hej

Nu bär det snart iväg till folkan där jag hoppas att det kryllar av gamla-nian-folk. Det vill säga sköna människor i min årgång som man har genomlidit högstadiet med.

Pusshej :*

Snart helg, snaart är det helg.

Jag MÅSTE diska nu.
A-gubbe.



Pusshej :*

Ligger och myser i sängen.

(Bara för att jag gillar min pyjamas)

I måndags så kunde jag knappt fatta att tiden gick så sakta, det var liksom måndag huuur länge som helst! Sen igår så konstaterade jag att tisdagen bara försvann och nu är det helt plötsligt torsdag. Förstår ni att det är tredje advent på söndag? Det är ju helt galet.

Idag börjar jag tio i tolv för jag ska samtala med hon Karolina som har suttit med på i princip alla kemilektioner den här terminen (nästan). Jag tycker fortfarande att det känns lite läskigt, hon har suttit tyst längst bak i klassrummet och bara studerat oss i 2,5 månader. Vi känner ju som inte henne men hon vet vem vi är utan och innan. Det känns rätt läskigt.

Efter lite kemi, ett klassråd och idrott så funderar jag på om jag ska dra ner på stan och införskaffa en BH eller om jag ska gå hem. Jag och Sandra ska nämligen shoppa party-outfits på fredag (imorrn tydligen?!) men då har vi inte så lång tid. Planerna för helgen ser riktigt ljusa ut och jag hoppas att allt blir bra. Tagga.

Pusshej :*

Brudar gillar killar!

C: han ÄR läskig
S: ja att han är. svin dryg/äcklig/läskig/sliskig/allmänt jobbig


- Jag och Sandra uppskattar verkligen att vi har blivit addade av denne mysiga herre på msn!

Pusshej :*

Bara för att jag inte orkar.

1. är du kär? Tror inte det
2. har du snusat? Ja
3. har du fimpat en cigg på nån annan? Nej

4. har du legat i sängen brevid en kille? Japp
5. har du blivit dumpad? Typ inte
6. har du blivit slagen allvarligt? Fick blåmärke?
7. tar du droger?  Nä tyvärr

8. är du singel? Ja

9. har du pussat en tjej? Tänk för det har ja
10. hatar du någon? Inte at the moment
11. älskar du någon? Det gör man väl alltid
12. har några av dina vänner svikit dig?  Nja, inte så att jag har lidit av det en längre tid

13. har du djur? En dreglande katt och en spagettikatt

14. har du legat brevid en tjej i sängen? GÖR DET NU :O
15. hatar du dig själv?  Tror det
16. gillar du orange? Jaaaaa
17. har du haft/har oskyddat sex? Nej

18. har du nån sjukdom? Nope
19. har du skämt ut dej för den du gillar? Jadå

20. har du en gris? Nja
21. har du en plattång? Nepp, eller jo förresten en gammal
22. har du en bror? Japp
23. har du sjukt bra humor? Haha, onej
24. är du brunett? Nåt sånt
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? NEJ
26. tycker du om hästar? Jag tycker inte illa om dom
27. har du en hund? Nepp
28. har du skilda föräldrar? Inte det
29. har du gått på simskola? Ja
30. har du sagt bög till en kille? Jag vet inte

31. har du sagt fitta till en tjej? Nä tror inte det

32. har du fuskat? Lite kanske… hihi
33. har du en teve på ditt rum? Ja men typ
34. har du lunar? Ja, vet dock inte vad jag heter
35  har du msn? Ofc
36. har du en syster? Inte en biologisk

37. har du bruna ögon? Halva
38. gillar du att fota? Ja det är kul
39. har du sett dig själv brinna? Nä
40. hjälper du dina vänner? Om dom ber om det
41. gillar du tacos? Aaa
42. tycker du att du är söt? Jag var söt en gång för längesen
43. har du dansat? Knappt

44. har du spelat fotboll? Ja, har nog inte slutat heller
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? Nja

46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? Jag klarar mig utan det

47. har du ätit sniglar? Jag har ätit ål
48. äger du en locktång? Bara en såndär krusgrej
49. gillar du att tugga tuggummi? Ibland

50. borstar du tänderna varje morgon och kväll? Ja

51. gillar du kläder? Dom jag använder, troligtvis

52. hatar du falska vänner? Förhoppningsvis vet jag inte om att dom är falska och då hatar jag dom inte
53. gillar du räkna matte? Typ ja, även om jag skäms för det

54. älskar du någon nu? Inte på det sättet
55. Har du gråtit inför en vän? Mest troligt
56. kan du sjunga? Hoppas det
57. Har du sett nån dö? Inte bokstavligt talat
58. säger du vad du vill? Om det behövs
59. Är du lång? Lagom
60. vad är ditt hela namn? Ida Caroline Resoluth
62. är du kåtare än 1.60? Våt och kåt (vilken film?)

63. älskar du sommaren? När den kommer ja
64. älskar du vintern? Ja, jag taggar nu

65. har du mer än 6 par skor? Ja, men inte finskor direkt
66. brukar du sjunga när du är i duschen? När jag är hemmahemma
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? Ja, allt för att överleva last man standing

68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? Jag har två som jag använder, men ja

69. gillar du att städa? Eh NJA

70. gillar du att sova länge? Gillar att sova men inte att ligga och nästan sova
71. har du vart med om en olycka? Ja?

72. är du förvirrad? Från förra frågan kanske
73. har du mer än 6 par byxor? Japp
74. har du förlorat en vän? Njä
75. gillar du att shoppa? Det är inte min favvosyssla direkt, men ibland får man ryck

76. har du varit i paris? Nä

77. gillar du ormar? Dom kan va söta

78. klarar du dej själv? Uppenbarligen
79. har du lagat mat? Every day, nästan

80. är du klantig? Ibland

81. har du foppatoffler? Ett par fejk från Tai, fick dom
82. har du mer än 20 låtar på din data? Ojah

83. sminkar du dej innan skolan? Maskara
84. har du träffat en kändis? Ja det har jag nog

85. har du mer än 7 par nagellack? Inte fungerande tror jag
86. har du busringt? Probably
87. har du skällt på din bror? Haha jaa
88. har du en vän som skiter i dig? Vet inte om det är så mycket till vän i så fall

89. har du velat göra saker men vågar inte? Alltid

90. sover du med nått gosedjur? Nej, men har en geting över huvet ibland

91. har du åkt nånstans utan att du får? Ja fast det var typ längesen
92. vill du bara bort ibland? Självklart

93. har du tältat? Typ varje sommar
94. har du bränt dig? Ja
95. har du lekt med levande ljus? Ja
96. har du lekt anden i glaset? Ja, och det var läskigare än jag hade trott. Elin O ska tydligen få IG i matte C

97. skäms du ibland? Inte så ofta som man skulle kunna tro

98. gillar du hip hop/rap musik? Om man är in the mood

99. är du blyg? I vissa sammanhang, eller nja inte blyg kanske

100. har du varit ärlig på alla frågor? Ja

 

Pusshej :*


Allt klär en skönhet.

Tidig sänggång ikväll har jag bestämt. Har nämligen sett ett mönster när jag behöver ta hosta-no-more-piller och när jag inte behöver dom. Verkar som att man helt enkelt kan sova över hostan, så länge jag somnar i tid.

Imorgon är det suit-up-day på skolan men 1. så har jag inte nåt att suita up i och 2. så orkar jag inte riktigt engagera mig. Tänkte dock ta mig i kragen och både duscha innan skolan och skippa mjukisbyxorna. Det borde väl räcka gott och väl, tycker ni inte?

Godnatt och pusshej :*

I need a wonderwall.

Jag som alltid har tyckt att vi har haft så himla lite läxor, nu kommer det in my face!

- Psykologiprov (imorgon onsdag)
- Muntlig labbrapport
- Labbrapprt B
- Labbrapport C (alla till början av nästa vecka)
- Matte C nationella - kursprov
     + Dubbelt sång-rep på tisdag (vecka 51)
     + Genrep och konsert på onsdag (vecka 51)

YEY, jippe halleluja moment alltså!
Jag är trött, måste göra nåt roligt imorgon. För er som inte vet så blir jag alltid helt anti när jag har mycket skola på gång. Dagen före ett prov klarar jag knappt av att sitta hemma. Ikväll ska jag lösa det med att ta hit Andreas, han hade också lite läxor så förhoppningsvis blir det något gjort.

Pusshej :*


Det är grönt.

Chillar med Frida och vi har hunnit med en hel del, här följer några exempel.

Frida:

- Lite läxa

- Lite för lite läxa

- Köpt en äcklig B&J

- Ätit upp Carros GODA B&J
- Blivit dumpad

 

Caroline:
- Gått igenom psykologi
- Inte gjort kemi
- Suktat efter B&J
- Ätit och sedan fått den uppäten
- Chillat lös i shorts

Okej jag ser ett mönster - Frida har blivit dumpad och Caroline har blivit av med sin glass?
Livet är hårt och shorts äger.

Pusshej :*

Sjätte december.

Hade hoppats på lite fotbollsträning idag men icke sa nicke och nu sitter jag inne hos Bea. Pappa är i deras lagård och donar med nånting, ska låta han hålla på ett tag men sen blir det att åka hemåt. Bea däremot är i ånäset på lagmöte men jag hade inte riktigt nån skjuts. Måste bestämma vilken buss jag ska ta in till stan också. Vill jag hinna se filip och fredrik eller skiter jag i det?

Har även några julkalender-avsnitt som jag måste ta igen, svtplay som sagt.

Pusshej :*


Snart kommer också julstämningen och knackar på dörren.

Idag har jag lagat en underbart god köttfärssås med spagetti till lunch och bakat hjärte-lussebullar fyllda med smör och mandelmassa. Mumma säger jag bara! Dessutom var bullarna toppade med råsocker så nu glittrar dom, hjärtan - glitter - det är bara det rosa som fattas.

Pusshej :*


Femte december.

Ligger i sängen och ser ut genom mitt fönster på långsidan av den, ett litet fönster eftersom det är lite snetak. Ute faller det stora, fluffliga, gudomliga snöflingor. All mark är helt vit och dom stora gröna granarnas grenar tyngs ner av snön. Snart är det jul.

Igår kväll/natt lästa jag, som är helgernas anit-pluggare nummer ett, igenom psykologin som vi har prov på nu på onsdag. Chockerande att höra kanske men det slutar inte där, jag kollade också igenom om jag kunde förstå mer av keminlabben om aminosyror som vi hade i torsdag. Svaret kan nog summeras i nej och nu till en tredje galenskap angående läxa och helg (åh, orden krockar så förbaskat). Jag är vaken kvart över nio och känner för att börja på min labbrapport. Skulle vara så gudomligt skönt om den var klar på onsdag och för en gångs skull känner jag bara - GÖRE BAH!

Det är snö hemma <3



Äntligen hemma, har hunnit få i mig lite mat, hjälpt Oskar med att tanka över låtar till någon slags "mediaspelare" och sett lite julkalender. Förut har jag sagt att den verkar bli rätt bra men jag vet inte om jag måste ändra mig. Superhjältarna i en superhjältejul är ju så korkade! Vem vet inte vad ett husdjur är? Den är lite smårolig och sådär men när dom som ska rädda julen bara är helt dumma i huvet, då blir jag lite orolig.

Hade tänkt köpa en film (flickan som lekte med elden) till pappa eftersom han blev eld och lågor efter att ha sett den första för några helger sen. Eftersom jag gissade att han skulle lyckas få tag på den här filmen själv nu när den finns på dvd så väntade jag dock med köpet. Sa det till mamma och hon tyckte att det nog skulle gå bra att hålla honom borta från filmen men jag tvivlade. Hade förstått att om jag skulle köpa den kunde jag inte göra det förrän i precis sista minuten.

Idag var pappa på ica och i kassen hittade mamma - Flickan som lekte med elden.
Tack och lov för att jag känner min pappa rätt väl säger jag bara, nu taggar jag att få se den i helgen och jag tror att det kommer bli av.


Pusshej :*


A place called home.

Det är kallt ute och jag längtar hem. Snart ska jag få sätta mig på bussen och stiga av i lilla skethålan Ånäset. Jag längtar. Imorrn ska jag få Oskar att baka med mig och nörda med andra saker som man kan göra i skogen. Jag längtar. Brukar inte ha hemlängtan men som sagt. Det kommer bli en bra helg.

Pusshej :*


Fjärde december.

Min kropp verkar göra så gott den kan för att slakta mina lungor och det värsta är att den lyckas. Har käkat no-hosta-no-more-piller inatt och imorrse för att kunna få en blund så för tillfället är det ganska okej. Men när pillren slutar verka då jävlar bryter helvetet lös. Jag önskar typ seriöst att jag kunde få svinis eller nåt, ligga praktiskt taget död i en vecka och bli frisk sen. Det tär att bara vara förkyld när man är det every single day. Längtar faktiskt efter en galet lugn helg (jag kommer försöka se till att den blir lugn) i skogen. Ska kanske försöka få igång lite julstämning, baka lussebullar, bygga pepparkakshus med Oskar, vem vet. Det kommer nog bli bra och är troligtvis framförallt behövligt.

Nu ska jag ligga i sängen en stund till och sedan gå till skolan vid halv ett, sweet. Såg julkalendern imorrse med bara för att jag har bestämt mig för att göra det men jag minns inte så jättemycket, var inte i jättevaket tillstånd. Efter det lade jag mig i sängen, pillrade piller och sov tills för en stund sen. Dock var det inte så lätt att somna som det skulle kunna verka. Vi får se hur det går under dagen, jag har inte torrhosta så egentligen ska man inte käka hostmedicin då. Watch out.

Pusshej :*


Det är kallt ute.

Kom ganska nyss hem och det är kallt ute nu, åkte dock buss när jag till och med kunde köra på övergången från Mariehem. Mitt cykellås är helt fucked up så självklart gick det inte upp när jag skulle ner på stan, lite halv stressad gled jag ner eftersom jag hade en buss att passa. Tacka halkan och att det är nedför till stan för efter tio min var jag vid bågen, det är kanske inte så långt dit.

Tagga att börja tio i ett imorrn och tagga helg tio över två!

Pusshej :*


Tredje december.

Dagen stavades K E M I, började nämligen 25 över åtta med labb och sen bara fortsatte det hela dagen. Satt alltså i kemins värd drygt fem timmar minus en kort lunch, kul! Sedan hade vi knappt ett klassråd och chill gympa med lite fotbollsbrännbollshinderbana, betygssnack och basket. Gympan var lika rolig som alltid trots att jag har fått en ny slags hosta nu igen och jag kommer troligen sakna Björn efter jul då vi ska få en ny lärare. Lysin ->

Härligt att känna brännmärkerna svida på knäna under byxorna och kinderna hetta samtidigt som öronen fortfarande är kalla av kylan. Självklart såg jag julkalendern idag också och den blir nästan bättre och bättre, jag gillar åtminstonde täcke-i-fåtölj-myset!

Nu ska jag inte bränna fiskpinnar och sen ner på stan - mariehem.

Pusshej :*


Matte C sätter sina spår.

Såg julkalendern på andra sändningen kvart i sju ikväll och den har faktiskt potensial att bli helt okej. Den är fortfarande konstig, skruvad och inte normal som typ Sunes Jul eller Lassemaja men troligtvis bättre än förra årets.

Jag går fortfarande på samma plan att julkalendern ska bli min räddning upp ur snooza-träsket så wish me luck!

Dessutom har jag och Frida en film på vift, dom säger typ; "yeah LUCKILY!" i den men vi kommer inte på namnet, sjukt, galet störande kan jag lova.

Ska försöka få en tidig kväll ikväll, förövrigt stämde planen i förra inlägget väldigt bra. Var nog längesen jag hade en sån här soft kväll och det var wonderful. Så wonderful att man skulle kunna hoppas på en terasspunkt mot jul (min terasspunkt ska till skillnad från sannas gå till derivatan noll och sedan fortsätta uppåt) så på julafton kommer maxpunkten i mysfaktor. Looking forward to it!

Pusshej :*


Surkräm och union!

Jag missade julkalendern imorrse! Vaknade efter en snoozning med en känsla av att något var fel och sen slog det mig att det var tre minuter kvar på morgonens avsnitt. Istället för att förstöra det så bestämde jag mig för att se det ikväll istället och om jag skulle missa det igen så finns ju alltid svtPlay - LUCKELY! (Vilken film är det Frida - vilken film!?)

Imorrn har jag kemilabb på morgonen, kemiplugg på ett aslångt hål och ännu en kemilabb efter lunch/hålet. Om alla som tagit grissprutan idag får feber imorrn så lär vi inte bli många på skolan direkt så Jocke, se fan till att hålla dig in shape! Jag har ju åtminstonde Sanna och Andreas som inte heller tog sprutan så helt ensam kommer jag förhoppningsvis inte att bli.

Ikväll står chill, dusch och Paradise Hotel på schemat. Tror nämligen att jag är lite mer sjuk en vanligt, är hostig, snuvig och allmänt väldigt trött plus att huvet liksom är tungt. Men med tanke på att jag har köpt bananer och chips så borde det gå över snarast!

Imorrn ska jag försöka införskaffa mig ett nytt smycke till tungan så säg till om ni har nån idé eller nåt som jag absolut inte borde ha för den delen.



Sa jag förresten att jag, Frida och Filip ska bo i tärna en vecka på jullovet och få bli utbildade till skidlärare? Om inte så vet ni nu. Jag tror att det kommer bli galet kul och allmänt AWESOME!

Pusshej :*


Jul, jul strålande jul.

Alla snackar jul - jul, jul, jul och egentligen kanske jag inte borde vara förvånad, det är ju trots allt den första december idag och till och med lite frost på marken. Jag har inte rört en julsak sen jag plockade bort förra årets (kanske i maj?), jag orkade liksom inte när jag inte är i mitt rum på veckorna och nu när det ska fram igen så blir det samma sak. Var inte hemma i helgen till första advent så då kom det inte fram något och här i stan har jag inget att ställa fram. Får fixa lite julkänsla innan jag blir galen på alla andra som faktiskt är ganska normala känner jag.

Pusshej :*

Superhjältejul - 7.15

Jag hade ju bestämt mig för att se julkalendern imorrse så tertton minuter över sju ringde klockan, innan jag hann klicka på snooza så kom jag på varför den hade ringt. Med täcke och kudde kurade jag ihop mig i mysfåtöljen och slog på ettan, årets skulle faktiskt kunna bli okej. Påtal om täcken så drömde jag massa skumt ikväll igen, var ju några nätter sen sist: Jag var på olika ställen i stan, träffade väldigt olika människor och gjorde olika saker men det var som att mitt täcke eller en kudde alltid hängde med, wierd. Fast jag har börjat gilla att drömma nu, det är lite mysigt att vakna upp och tänka tillbaka på vad den handlade om, som en liten saga varje morgon.

Efter att julkalendern var slut så var det fortfarande en och en halv timme kvar innan skolstart så jag bestämde mig för att lägga mig i sängen igen. Till största del för att jag kände mig totalt utpumpad och efter att jag hade snoozat till tjugo i nio - en snoozning till och sedan tio minuter på mig att göra mig klar, så bestämde jag mig för att skippa matten. Vi kommer ändå ha typ tusen repetitionstillfällen och jag behövde sömnen, ställde klockan på tio och lade mig igen. Klockan tio gick jag upp, fixade lite mackor till i afton och gick till skolan, dock känner jag mig fortfarande sjukare än jag brukar vilket känns lite drygt.

Tills nu har jag alltså hunnit med julkalendern, en nästan okej lunch på Vildmannen och en halv engelskalektion.

Pusshej :*

RSS 2.0