När ryssarna invarderade Sverige.

Idag har varit spontanitetens dag, det tycker vi om!

Planen var att hämta ut dom reserverade biobiljetterna till Avatar som jag och Frida ska se på tisdag på SF. Väl där fick dock partypinglorna en galen idé, varför inte se en annan film nu på momangen?

Sagt och gjort, så ikväll har jag sett Sherlock Holmes och den ägde!

Det jag egentligen ville berätta om var en 73årig man som vi stötte på när vi slängde i oss varsin halv sub (hade ju liksom inte planerat att se bio och var tvungna att hinna äta först). Inne på subway var det väldigt mycket folk och inget bord var ledigt, vid ett av dom större borde satt det en grå gubbe med toppluva och en uppdrucken pappers-kaffekopp. Han pekade och sa att det var ledigt vid hans bord så jag och Frida slog oss ner. Direkt började gubben prata och hjälp så han pratade, allt från att staden blivit mycket större sen han föddes - för han var ju född här i Umeå, till att pizzorna nog kommer från Italien. Han pratade om finska pojkar och flickor som kom till Sverige, dom kunde ju svenska men visst hörde man på dialekten att dom inte var härifrån, precis som dom från Skåne ("ni vet?"). Det var något om ryssarna också men jag kommer inte riktigt ihåg, tittade på honom och nickade ibland men jag orkade inte direkt säga "va" när jag inte hörde. Efter några minuter när mackorna var slut så började vi dra oss, han sa hejdå och vi hoppades att han skulle ha det bra.
När vi hade gått ut från subway och runt ett varv i kungspassagen kom vi tillbaka till öppningen och ser att han sitter med två nya människor och pratar. Haha, det fick oss att fundera på hur länge han egentligen hade suttit där. Han fick ju åtminstonde prata av sig och såhär i efterhand så känns han som en väldigt söt snubbe!

Jo just ja! Det där om ryssarna... det var nåt om att dom hur lätt som helst skulle ha kommit in i Sverige, gick ihop med att det var bra att staden hade blivit större. Dessutom snackade han om att Danmark hade tagit mark av oss och sen vi en bit av dom och dittan dattan. Fast nu var det ju slut med det, nu fick det vara som det var.

Man lär sig något nytt, varje dag.

Pusshej :*

Jag är fri från viruset! Peppar, peppar.

Annika verkar tycka att jag hade rätt i föregående inlägg så då säger vi så, nytt motto: Ligg mer - bli gladare!

(kan kanske vara ett hett tips till mina arena natur klasskamrater nu när allt från engelskalärare till samprov hopar upp sig för oss)

Efter två veckors försök har jag och Frida förresten lyckats boka biljetter till Avatar i 3D, på tisdag blir det av. Jag förstår inte att så många människor kan vilja se en och samma film!

Pusshej :*


Livet leker och du smeker.

Efter drygt två timmar på badhuset känns hela livet lite enklare.
Jag vet inte riktigt om jag har nåt mer att säga.. Kan lite random säga att jag tror att vi kom fram till att det borde vara nyttigt att ha sex, ligg lite mer och bli lite gladare liksom. Hahaha.

Pusshej :*

Söt tomtegröt med kanel.

Jag har nästan helt frivillgt läst några sidor ur en bok med titeln Neurofysiologi, kan någon vara snäll och känna på min panna? Anledningen är att vi har en kemikurs där man i princip får göra precis vad man vill större delen av terminen vilket har resulterat i en liten liten nyfikenhet. Det är bra tror jag, lärde mig nämligen igår att hela skolan är uppbygd utifrån att alla har en nyfikenhet. Tror jag att det stämmer - svar nej. Tycker dock att det känns tur att jag åtminstonde har lite nyfikenhet trots att k e m i låter så FRUKTANSVÄRT tråkigt, det är ett gott tecken.

Snart ska jag cykla iväg till simhallen och simma några längder med älskade Carrogumman, det känns som att det kommer bli mys. Dessutom drömde jag att jag var tjock inatt, när jag återberättade den sa jag att jag hade haft en mardröm utan att tänka på det, dags att börja träna kanske Caroline Resoluth.

Pusshej :*

Dagens lista:

 

1. Frida är bäst
2. Tandem-skidor är både jobbigt, roligt och svårt
3. Såklart ägde Fridzor och Carryo på ovanstående aktivitet
4. Bygdsiljumbacken är alldeles för kort
5. Det sägs att man sover bäst efter att veckarklockan har ringt, men nap;en efter en hel dag i backen ligger nära förstaplatsen
6. Frida hade såklart ingenting alls med det här blogginlägget att göra
7. Tagga nästa helg

Pusshej :*




Jag sitter still på stranden men forsen fortsätter rinna.

Hallå alla där ute i cyberspace, norrlänningar, greker, aliens eller vad ni nu är.

För första gången på väldigt länge blev jag sugen på att skriva ett inlägg, mest för att jag kom på nåt sånt där bra, lite för privat som jag skulle kunna skriva om. Den jag har att tacka är Sanna aka Sanna och ett av hennes senare blogginlägg. Jag klickade runt lite på bloglovin som vanligt och själva blogginlägget hade egentligen ingenting med ämnet att göra men rubriken satt som skriven i sten: If you fall for me I'm not easy to please

Nu när jag läser den igen för tredje gången ser jag att man inte måste tolka den som jag gjorde, men ni vet när man känner igen sig i en låt eller någon annan textrad. Det känns nästan som att någon har skrivit den åt dig, dom vet exakt hur du känner. Oj, hoppas att jag inte blev för läskig nu. Är ingen riktig djup, poettyp egentligen.

Det jag kom på med rubriken var i alla fall att jag tycker synd om dom som faller för mig. Har med en stor sorg kommit fram att problemet inte alls ligger i att Umeå stad har för få killar (okej kanske till viss del) utan att det är svårt att känna sig nöjd. Att jag har svårt att känna mig nöjd ska det förståss stå (jävla jantelag, alltid man, aldrig jag). Istället för att kasta mig in i det som erbjuds så står jag där på sidan och väntar. Väntar, iaktar och hoppas på både förändring och förbättring. Låter det helt galet?

Pusshej :*

Tigrarna.

Sitter i ett snötäckt vinterland, framför glödande vedpinnar i en öppen spis och lyssnar på jazziga Lp-skivor.
Visst låter det idylliskt?

Tyvärr kan jag ganska snabbt grusa bilden genom att berätta att skivan precis tog slut, jag har räknat x antal mattetal men där jag inte har förstått innebörden av x st, (ni som nu är lite haj på matte kan kanske se att x=x). Dessutom har jag öppnat dokumentet för "hemprov i ekonomi", skrivit några ord och sedan gett upp. Allt detta på en lördag, jag känner mig inte riktigt frisk. Sjukan ligger inte i att jag failade mer eller mindre i mina uppgifter utan mer att jag överhuvudtaget försökte på en helg, det är en liten bedrift faktiskt.

Idag blir det en chill dag som stavas C H I L L, jag skulle kunna göra lite samhälls men jag dör inte om jag låter bli. Har därför varken måsten eller borden egentligen och det känns skönt. Förra helgen hann jag med så mycket så det är helt galet och därför känns det helt rätt med en "göra-nästan-ingenting-helg" i skogen nu.

Imorgon blir det ju i och för sig slalom i bygdsiljumbacken men jag taggar, det blir roligt. Kanske ska jag till och med kolla med Frida om hon är taggad på tandem-skidor, vi måste ju ladda upp inför skidskolan.

Jag måste ju också lägga till att idyllen inte är alldeles helt smaschad mot golvet, det är väldigt mysigt hemma hos oss just nu.

Pusshej :*

Cernitlera med glitter.

Helgen har varit bra, artonårskalas båda dagarna skulle man kunna säga. Båda hade väl sina för- och nackdelar men summa sumarum så kändes det rätt bra. Har dessutom fått nya erfarenheter och provat saker jag aldrig gjort förut bägge dagarna. Men det är så det ska va, hej hej hej jag är bara sjutton år och livet leker - det borde leka.

Det spelar som ingen roll att vissa delar av kvällarna var "sådär" när man väljer vad man vill komma ihåg.
Dessutom hann jag faktiskt med en vända till Skellefteå, en dag i Hedlundas syrum och en failad men okej "filmkväll".

När man tänker tillbaka så känns det som att det har varit en lång helg, och det är positivt!

Nu är jag lite smått orolig över hur jag, som bara hade lektioner tre av fem dagar förra veckan och aldrig hade mer än två lektioner per dag, ska klara morgondagens fullspäckade skoldag. Matte D here I come - JIPPIE!

Pusshej :*

Rond två till mig fast jävligt kallt är det fortfarande.

Kan roa er med att jag kunde ha gett mig själv en dubbel knockout idag. Påväg in i bilen efter bion så lyckades jag i egen hög person slå pannan i överkant på bildörren så att jag sen slängde in huvet i "dörrkarmen" på bilen. Lyckat Caroline, jag känner mig så fruktansvärt stolt. Väl inne i bilen kunde jag liksom inte bestämma mig om jag hade mest ont på ögonbrynet eller strax ovanför örat, jag blev förvirrad.

Filmen vi såg var i alla fall luftslottet som sprängdes och den var asbra. Efter att jag hade sett den andra filmen i triologin var jag lite splittad eftersom jag liksom inte förstod. Problemet är att tvåan och trean hänger ihop så fruktansvärt mycket, det är typ en film egentligen men den blev för lång. Lite så skulle jag nog säga att det känns nu när alla bitar är på plats. Summa sumarum så är triologin riktigt jävla bra, det är bara så enkelt.

Nu väntar labbrapport.

Pusshej :*


Det är ju en fördel om elementen är igång.

Hejsan, skulle bara kika förbi och säga att jag fryser som ett as. Visst att vintern är fin och mysig men vilken kyla, min kropp är inte skapad för minusgrader. Idag/-afton/-kväll har jag i princip rännt runt i hela Umeå men det var nice, träffat lite människor och sådär.

Imorgon börjar jag skolan halv tre (sooooft) och sen blir det kanske att se på bio: Luftslottet som sprängdes. Vi får se hur det går med diverse labbrapporter men just nu verkar bion lockande.

Godnatt
Pusshej :*

Omg, två inlägg på under fem minuter!

Nicklas (med ck) - Caroline?
Caroline - Jaa
N - Vars kommer din pappa ifrån?
C - Skogen
N - Vars kommer din mamma ifrån?
C - Skogen
N - Varför säger du varannat ord på engelska då?! (blablabla intution, blablabla boyfriend)

hahaha, pusshej :*

Idag är en vanlig dag och jag har det bra.

Efter mycket tjöt från en viss AnnaSara idag så tänkte jag ge bloggningen en liten chans, jag hade till och med en plan för det här inlägget. Oh my god borde ni tänka nu. Planen var att jag skulle kunna lista antal blogginlägg per vecka likamed noll, antal kommentarer likamed noll och samma sak med statistiken. Ingen borde ha kollat på min blogg eftersom jag inte har uppdaterat den på cirka hundra år. Men hur bra tror ni att det gick?! Två kommentarer senaste dagarna och kring elva som kikar fast jag inte skriver, what the fuck. Jag antar att jag inte har nåt val, bloggen måste igång igen. Vad jag kommer skriva om, det vet man inte riktigt men nåt borde jag väl kunna hitta på.

Nu inser jag att det här "blogginlägget" inte ens borde gillas som ett, kan väl sammanfatta det (som man gör i skolan, berätta vad du har sagt) med att inlägget handlade om det det skulle ha handlat om. Alltså har det väl ingen handling egentligen, eller? Oj, vad snurrigt det blev nu. Asså bruden, jag vet inte om jag är redo?

Dagens onödiga: Jag svalde kulan till min tungpiercing igår när jag åt, grattis Caroline.
Pusshej :*

RSS 2.0