It's My Life.

Igår hade jag lätt min bästa kväll på fleeeera månader. Händet det nåt speciellt? - nää. Ibland har man bara sånna där ögonblick när allt känns okej. Livet leker liksom.

Ska plocka fram känslan från igårkväll så ofta as possible och leva på den genom trean, sista sista slutspurten. Är det inte helt galet?

Var i alla fall på five igår och imorrse fick jag det här smset av Signe (efter att ha bett om ursäkt för att jag vandrade och "försvann" rätt ofta): "Ja det gånger jag såg dig såg du så glad ut att jag log lite :]"

Den där kvällen ska rädda mitt liv, det kan den.

Pusshej :*


Tänkte att det kanske var längesen.

Inte nya inspelningar så nånstans, men ändå!


Höstlov.

Jobbar hela dagarna i ända och fastän jag skäms lite för att säga det så störttrivs jag! Att göra saker är det som får mig att må bra, till och med så bra att jag har redovisat delar av NkA-frågorna i bildform på min så kallade fritid mellan middag och familjeumgänge-/tv-tid. Helt absurt är vad det är, men fortfarande så totalt underbart.

Hoppas att ni andra har ett lika bra lov som jag och att det fortsätter i den här goda andan.

Pusshej :*

(btw; är det någon som har skrivit in frågorna på dom två tjocka häftena på datorn eller känner för att scanna? Jag är i smått behov av hjälp!)


RSS 2.0