Första dagen i resten av mitt liv

Större delen av januari, februari och mars kommer jag att spendera på Norges största skidortsanläggning. Jag kommer dessutom ha liftkort hela säsongen på alla skistars anläggningar. Spännande!


Time flies

9 år idag. Betyder det att det snart har gått nio år till?

Busy life!

Att en människa ens kan drömma så mycket och komma ihåg det!! Inatt drömde jag om barndomsminnen jag inte ens har, tidigare i veckan har jag haft lejon på min gård. Jag har åkt rakt ned i ett tåg som från början var en buss och sen blev ett flygplan i fritt fall. Jag har drömt om tårar och kramar, skratt, arghet. Inatt drömde jag att Bella och Amanda på en varm sommardrag sjöng och spelade piano på altanen!

Jag ljuger nog inte om jag säger att jag har drömt om alla jag känner - try me!

Puss.

Så länge vi har varandra.



Mitt i allt elände har jag varit på ett underbart bröllop ikväll, det här är eran dag! Nu blundar vi en stund och väntar på morgondagen, hoppas den blir okej.

Enligt tidtabell, eller?


http://ne.se

Min tanke finns hos er!

Happiness a la mode.

Hemkommen från arbetsintervju i Trysil, Norge. Lite klokare har jag blivit: Jag vill dit! Om jag inte får jobbet så vet jag inte hur jag reagerar men om jag får det - då vet jag att jag kommer bli glad. Ska ringa till arbetsgivaren alldeles strax, om hon svarar ska jag säga att jag vill ha jobbet. Svarar hon inte så ringer jag imorrn. Så spännande!!


RSS 2.0