Som i Amerika

Jag vill gå på date, en riktig date.


Kompis, kompis.

Har blivit alldeles för mycket Sex and the city och glass i veckan - men guud så härligt det är! Jag tror dessutom att precis den kombon har någon slags läkande effekt. Kan det vara så?


Nysätragården

Jobbade idag för första gången på över två veckor - så himla kul!! Var bara det jag ville säga. Kram!

Norge - Island - Klanken

Idag har jag ringt arbetsförmedlingen för att kolla om det går att få resestöd till arbetsintervju och gissa vad det egentligen står i reglerna? Man måste vara 20! Hmf, tycker det borde vara vi unga som hellre är beroende av dom där pengarna..

Jag har också skickat ett mail till ungdomsstyrelsen angående bidrag (hon bara fiskar pengar) för en resa till Island! You heard me. Kan få chansen att åka på en superspännande trainingcourse till Island i november - inte något man får nöjet att göra allt för ofta! Intresset går lite upp och ner men just idag känner jag mig taggad.



Kram!

Update:

Ganska just hemkommen från Turkiet och om tio dagar befinner jag mig utom landets gränser för en arbetsintervju. OMG. Träffade en kille på krogen som hade jobbat i Alperna. Hans kommentar: Varför far du inte till dit?? Killen hade åkt med hemavans "lag" som jag förstod det och nu i efterhand känns det lite som att jag kände igen honom.. Han påstod i alla fall att han tagit sig till Alperna helt själv, utan utbildning och helt utan några speciella kontakter. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro..



Skål!

RSS 2.0