Helt osannolikt bra!

Jag älskar dig Carro! - Och självklart förstår jag vad du menar, annars skulle jag inte svara rätt va? :]

Hittade den inlägget "Som Peyton och Lucas" Du vet vad den menar :)

Pusshej! :*

Italian boys.

Jag var med på ett mottagande på sportlovet och träffade en hel massa goa folk! Det var inte det jag hade tänkt berätta men att jag fick ett ganska sött och roligt meddelande på msn av en av de italienska pojkarna som vi umgicks med, han heter Luca och vi kallade varandra bff. And for your records - han är ganska dålig på engelska, kan absolut ingen svenska och TADB betyder typ älskar dig så mycket.

Här kommer alltså msn-meddelandet (jag var inte vid datorn):

hej vackra ... vänskapen inte kommer att glömma och inte någonsin glömma de goda tiderna använt med dig .. Jag är glad att ha dig som bästa vän SVENSKA ... bara sex ... Luca din vän ... Jag älskar dig TADB

Horoskop för veckan.

Dagshoroskop - onsdag 25 mars
Nu när Månen är i ditt tecken är du extra känslig för de signaler människorna omkring dig sänder ut. Prioritera dina relationer nu när en ömsesidig förståelse är lätt att etablera.För er som det inte har undgått vid det här laget så är jag alltså en fisk

Veckohoroskop - vecka 13
Veckan börjar i flygande fläng när människorna runtom dig tenderar att rusa åstad med motsägelsefulla idéer som kan få dig att känna dig rätt förvirrad. Du är någorlunda klar över vad det är du vill, och är beredd att kämpa för det om så behövs. Det som är viktigt för dig under veckan är hur du värderas och hur ekonomin administreras. Detta kan innebära att du måste sätta ner foten i relation till en vän, även om det är precis lika sannolikt att andra människor också uttrycker sina åsikter på ett sätt som inte kan missförstås. Till syvende och sist blir det nödvändigt att kapa utgifter som bottnar i impulsivitet och göra rent hus med det från förr som hindrar ekonomisk tillväxt framöver.

http://www.spray.se/horoskop/stjarntecken.php?tecken=fiskarna

Dramaqueen.

Efter lång tid utan bloggen så fick jag ovanligt många kommentarer på inlägget igår, chocken slog mig och jag som kanske inte reagerar normalt började bara le. Den meningen av kommentarerna som fastnade i mitt huvud var den som menade att jag har snackat bakom någons rygg (jag länkar inläggen senare). När jag skrev min första kommentar riktad mot en vän som kände sig lämnad så visste inte ens jag vem personen var. Hur i hela fridens namn kan man baktala någon då? Inte ens när jag skrev blogginlägget visste jag (då hade jag kanske inte skrivit det). Utan först när jag läste kommentarerna imorse gick det upp för mig vilket drama jag var i. Mitt i centrum utan att ens veta vad det handlar om!

Haha, jag ler bara jag tänker på det. Tjejer är så jävla bitchiga, för lite uppmärksamhet och de (vi?) tror att hela värden är emot dem. Jag känner dock inte så, tex så orkar jag inte typ bli arg över att någon tror illa om mig. Det viktiga är ju att jag vet att jag inte har gjort något dumt.

När jag läste kommentaren på min blogg så var första tanken - OJ! Shit vad arg jag måste ha låtit på Amandas blogg! Så jag bestämmer mig för att det kanske är bäst att läsa om kommentaren och se vad jag egentligen skrev. Tror ni jag blev lite chockad eller när jag läste den igen, jag tycker inte alls att jag lät så upprörd självklart så tolkar man ju olika men..

Nu minns jag inte ens vad jag ville ha ut av det här inlägget egentligen, kan ju börja med att tacka för att ni har fått mig att skriva om nånting - det är kul att skriva! Men kanske ville jag berätta att jag inte har snackat skit om någon eller tycker illa om någon speciell person. Innerst inne så hoppas jag nog ändå att ni vet det även om ni inte skriver det här.

Med tanke på konsekvenserna kanske jag också i förtid borde be om förlåtelse för de kommande länkarna (jag hoppas att ni står för era kommentarer för internet är ganska officielt) jag vill inte hamna i nåt drama direkt. Oj, nu tänkte jag nog en ful tankte, detta kanske leder till pr? Carro leder värsta tjejdramat på sin blogg!?

Sorry om ni tror det nu, för känner jag mig själv rätt så kommer jag inte ödsla speciellt mycket energi åt detta! Jag menade i alla fall det jag sa i förra blogginlägget. Det var handlingar jag snackade om, inte personer. Det kanske de som inte alls har med detta att göra fattar bättre faktiskt. Så, nu kanske dokusåpan är över.. Ska bara lägga in två länkar först. Så sen kan ju ni läsa, tolka och kommentera (speciellt tjejer verkar ju vara rätt bra på det)

Amandas inlägg :)
Mitt förra inlägg :)
Pusshej :*

BestFriendsForever.

läste en blogg nu nyss, redan innan kände jag för att skriva ett inlägg och med känslorna som uppstod fick jag ett ypperligt tillfälle! Inlägget handlar alltså om vänner. är en vän den som jag umgås med mycket en period eller den som jag vet finns där även om kanske inte utomstående skulle se det?

   Jag hatar dom som tror att man inte kan ha flera vänner, eller dom som inte tillåter kärlek eller tid från någon annan än dem själv. Om jag har hittat nån som gör mig glad och som jag vill spendera mycket tid med så borde en äkta vän vara glad över detta. Kanske försöka bli vän med den fantasktiska person som uppenbarat sig. INTE påstå att man aldrig har tid med någon annan och tvinga en till ett val. Ett val mellan kärleken och vännen.
   En riktig vän är den som man behöver både när kärleken är som bäst och när den krisar. Inte konstigt att man umgås mer med sin kille när vännen tvingar en till ett val. Vad ska man göra när man hör orden mig eller honom? Hur ska man ta det?

En vän borde finnas där i hjärtat och då kan man inte bara försvinna. Jag vet att jag har fantasktiska vänner som jag inte behöver umgås med mycket alls, men som garanterat finns där om nu nåt skulle hända. Den tryggheten gör att jag aldrig har tvingats välja. En del har fått mig att inse att det är lite ovanligt att inte har haft ett riktigt gräl och framförallt - att jag aldrig har behövt lämna en vänskap. Aldrig har behövt bryta kontakten med någon. Kanske är det just detta som gör att jag absolut inte förstår hur det skulle kunna vara nödvändigt.

Hoppas att jag får upp bloggandet igen! (och att jag fixar lite fräsig design på bloggen) det är ju faktiskt väldigt kul! :)

Pusshej :*

RSS 2.0