Sol, bad och stad

Sitter och ser på Lets dance (chockerande I know) och jag har nog egentligen inte något speciellt att skriva om, det kändes bara passande med ett blogginlägg.

Jag, mamma, Jessica och Åsa har kollat på resor! :D
Det verkar som att det bär av till Bulgarien typ på midsommardagen - Känns hur bra som helst!
Jag längtar, längtar, längtar till sommaren!!


Imorrn går den stora duellen mellan Oskar och Niklas av stapeln. Haha, jag längtar faktiskt!
Så istället för fest i lövånger blir det barnbio och guitarhero. Känns otroligt bra ändå! :)

Vi hörs när vi hörs!
Pusshej ;*

Ibland går det upp för en vad som verkligen betyder något egentligen.


Friendship isn't how you forget, but how you forgive.
Not how you listen, but how you understand.
Not how you see, but how you feel.
Not how you let go, but how you hold on.


Pusshej Älski :*

En dag som alla andra?

Hej hej hallå!

Börjar tro att alla hjärtans dag är överskattat. Eller kanske tvärtom?
Jag är van att gélehjärtan delas ut, att alla kramas och kanske att man har nån go å va med. Men fan, man kan nog säga att det sket sig redan på första punkten. Fast inte riktigt! Jag tackar Henke som gav mig och Carro awesome puss- och hjärt-godis! :D - It made my day, haha.
   Man kan nog bara säga att just i nuet så är denna dag liiite för tråkig för att kallas något speciellt i kalendern, men kanske ! Dagen är ju inte slut ännu :)

Fan att jag inte tog med datorn, här kan man inte göra nånting utan att pappa gnäller om diverse virus och otäckheter som kan tränga sig på. Jag sket då i det och loggade in på apberget iaf! (Aplotten gick ändå inte att skrapa.. haha)

Men alla ska ha en görgó alla-hjärtans-dag-kväll! :D

(Carro ska få i mission att göra så jag blir rädd när jag ser på skräckfilm (A) )
Pusshej :*

Fredagen den trettonde.

Hej halloj!
SItter hemma hos Carro och flummar - som vanligt. Ikväll blire skräckis på bio dagen till ära, ni kan ju kanske gissa vilken vi ska se ?

Jag och Carro fick vår kära vän Nikolas (det är det namnet som går just nu) att starta en blogg för ett par dar sen, eller vi startade en och gav honom. Nu verkar han iaf vara helt besatt av att hitta något att skriva och att folk faktiskt läser. 
Det som var lite roligt som jag tänkte skrva var att Anna  skulle styla med att använda bloggnamnet Svempa till Samme. Men när ordet Svampe kom ut ur hennes mun istället blev det jätteroligt!

Tror bestämt att vi ska börja kalla honom för Svampe! :D
Nu ska jag vara social!

Återkommer sen om vi överlever bion! :)

Pusshej :*

Go'natt!

Jag ska typ lägga mig och sova nu, - På riktigt.
Jag orkar helt enkelt inte.

Annars har det faktiskt varit en ganska bra dag, tror jag iaf.. Minns typ inte så mycket.
Fast Carro och jag har inte listat ut mysteriet med den försvunna snöhögen på skolan än.. Mystiskt.

Pusshej :*

Metallica - One


Kokos - Kockoo.

Kl är 09:11 så det är helt okej för mig att helt enkelt inte orka uppdatera nu - och jaa, jag vet jag är dålig påre. Men snart, snart lovar jag att jag har något riktigt jävla viktigt att skriva! ska jag skriva (L)

Ikväll blire party, Tagga!
Pusshej :*

Vändpunkt.

Hejsan!
Kom precis hem från bion, borde nog egentligen lägga mig i sängen och sova. Men jag kände mig tvingad att sätta mig här och skriva. Den känslan som jag har i kroppen precis just nu i detta ögonblick är en som jag har sucktat efter såå länge! Lättaste sättet att beskriva den är väl att jag känner mig fruktansvärt lycklig. Jag ska ta mig igenom det här livet på ett bra sätt, och jag kommer att göra det.
   Se, jag har inte ens tagit av mig mössan än. Jackan ligger på golvet bakom mig - jag sitter på den runda mjuka mattan i vardagsrummet. Frida sover och för första gången så känns det som att mitt liv är näst intill perfekt. Jag tror inte att jag pratar om perfektion på nåt sätt. Men om man får känna så här med jämna mellanrum, då är dom tunga tiderna emellan helt klart värt det.
   Vad glad jag blir, det är verkligen det här man ska ha en blogg till! Kreativiteten flödar och jag vill bara skriva mer och mer och mer. Jag vill inte vara en sån som bara skriver om vad som har hänt idag. Jag vill inte skriva om hur deppig jag är - cut, cut. Jag vill bara vara mig själv, och med Carro kan jag vara så jävla mycket mig själv! Ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar den flickan. Hela inlägget har jag försökt att inte använda svordomar men det går inte, det går inte få fram hela budskapet. För just nu, i detta ögonblick är jag helt enkelt så jävla lycklig!
   Hoppas att det bara fortsätter så här, hoppas att mitt liv kommer vara helt okej, hoppas att du gillar mig för den jag är och hoppas att jag kan förstå att det faktiskt kan vara så!
   Btw var bion I taket lyser stjärnorna, helt klart bland dom bästa filmerna jag har sett i hela mitt snart sjuttonåriga liv.
Se den!

Haha, nu önskar jag att Olov skulle vara inloggad på msn :)

Nu när jag skrev rubriken - Vändpunkt - så kom jag på att det ordet har ju jag snackat om förut. Nu vet jag att en vändpunk absolut inte behöver vara dålig. Kanske till och med oftare tvärtom!

Pusshej :*

Satan vad jag ska springa.

Word of the day: Destruktiv


Flummåndag. - Not

Sitter på svenskan och tänker på allt möjligt, fast mest tänker jag nog på ingenting. Tro mig - det känns lika konstigt för mig som det låter för er..
   Jag vet inte riktigt varför heller, dagen började ju ändå ganska bra men från bra så har det bara gått utför. Gick just och hämtade ipoden, så nu har jag officielt inte tänkt arbeta mer än nödvändigt på den här lektionen. 
   Benen är iaf trötta, ögonen tunga. Mungipan är spänd och nedtyngd. Som om jag hade ett riktigt jävla problem att ta itu med. Det konstiga är att jag inte kommer på något, jag kommer inte på vad det är som tynger. Vad som gör att det känns förjävligt!
   Egentligen så vet jag nog kanske vad som startade det men det ska inte skrivas här och det är inget jag kan göra något åt heller. Acceptera.... det här är inte en sån sak heller. Det här är en sån sak som "aldrig händer en själv". Mig har det hänt en gång. Nu är det på väg att hända någon annan. Mest troligt är det det som tynger mig.

Det här får nog vara en pissdag helt enkelt.
   Ikväll ska jag springa, fy satan vad jag ska springa..

Pusshej :*

Tretton år.

Berättade för Olov vem jag bor med och kom på att jag och Frida i princip har hängt ihop sen dagmamman. Det är ju helt sjukt! Seriöst? Dom flesta typ: Å, nu har vi hängt ihop i tre år..
   Vi träffades väl första gången för si sådär 13 ÅR sen! Haha, man tänker verkligen inte på hur snabbt tiden går..

Tretton år? Jag kan knappt förstå det själv - det var vi hos dagmamman (helt klart!) - det var vi i låg och mellan (inte 24/7 men typ utan bråk ändå) - det var vi + Elin hela högstadiet.

Tänk er tretton år, utan ett gräl som jag kommer ihåg. DET är sjukt (bra).


Jag och Carro har också kommit på - att vi kommer inte kunna bråka! Hur ska det här gå..
   Ska jag inte få vara med om ett riktigt gräl?
Jaja, jag klagar inte! ;D

Pusshej :*

RSS 2.0