Oh no you didn't, tyvärr.

Just nu har jag en önskan. Det är att någon av de jag tycker om ska fråga mig: Vad tänker du på? Inte av artighetsskäl, inte för att de måste. Jag vill att den personen som frågar ska göra det för att denne vill. Ibland saknar jag någon med viljan att veta vad jag tänker på. Ibland svämmar tankarna liksom över.

Typ som nu, spelar ingen roll vad dom är egentligen. Om det är att livet suger, att man är kär eller att det är sommarlov om drygt en vecka. Det är inte innehållet som har betydelse. Jag vill känna känslan av att någon vill veta vem jag är. Även om det bara är för min skull, kanske främst därför. Vill att någon ska undra vad som händer i mitt huvud och varför. Vill vara intressant.

Pusshej :*

Tips från coachen.

En vanlig måndag när klockan står på strax efter ett passerar det fler bilar än man kan tro i Flarken. Fick erfara detta på det hårda viset efter att finfint ha parkerat i ett lite för djupt dike, i lite för hög hastighet. Inte nog med att det faktiskt passerar en del bilar. I princip alla av dom är vänliga nog att stanna och fråga ut en ("vänliga nog") och dessutom vet alla vem alla är. Kul. Jättekul. Mhmm!

Planera alltså inte att behöva bogsering i den by du faktiskt är från om du vill hålla det lite för dig själv. Måste ändå medge att det finns fördelar med små böndebygder. Första fordonet som passerade var faktiskt en traktor. Närmsta bogserlina tar inte heller lång tid att finna eftersom det är bondgårdar överallt.

Detta påbörjande beroende måste avvecklas snabbt. Ni övningskörare som klagar på en dålig dag. Zip It! Haha.

Det är fortfarande rätt komiskt, (även om det är alldeles för tidigt för mig att erkänna då jag för tillfället önskar att jag aldrig hade tagit körkort). Det här var ju en superbra dag, Tomas sa till och med att jag borde köpa en lott! Anledningen: Betygssnack - typ en av gångerna som jag bara var SUPERNÖJD med vad dom sa. Ååh.

Aja, gjort är gjort.

Pusshej :*


Asssssssssssss.



Musikcafé på Midgård, gissa när jag sjunger! Hehe.

Pusshej :*


"Kan du köra mitt gräs?"

Tänkte skriva litegrann om nattens dröm. Kom dock först att tänka på om man borde ha med namn eller inte. Känns som att det kan bli lite pinsamt (ni har väl alla haft pinsamma drömmar?), fast samtidigt. Vad är meningen med drömmen utan att skriva namnet. Min senaste dröm var iallafall inte direkt pinsam så det får bli namn idag.

I det stora hela handlade den om att Niklas och Crille jobbade hemma hos mig. De körde alltså traktor, körde gräs i vårbruket. Ni som vet vilka detta är kanske kan förstå att det.. jaa.. inte kändes helt rätt. Vi hade också gjort klart ett fikarum (som aldrig kommer bli färdigt, till min pappas anställda) där vi åt lunch. Fast lunchen var typ blaskig buljong, jaa blaskig, och möjligen lite mjölk om man hade tur. Det var några fler än dom två som jobbade också. Nån gång där i lunchen fick JAG lov att laga traktorn, och senare orkade mina händer inte hålla i ett glas. Vilket resulterade i att jag i princip kastade ut glaset över bordet och alla började skratta. Mmm vad roligt. Haha.

Det hände alltså inte alls så mycket action i min säng inatt ;)

Pusshej :*

(Skrev det här inlägget typ klockan tio men såg nu att det inte hade gått iväg)


Tuff morgon. Bra start på en bra dag.

Ligger i sängen nu. Klev upp klockan nio fastän jag börjar 20 i tolv bara för att. Har senaste veckorna haft en alldeles för stor tendens att försova mig. Bestämde mig därför att jag skulle upp när väckaren ringde. Inga misslyckanden här inte! Inte idag, det var tillräckligt många igår.

Självklart drömde jag att klockan var alldeles för mycket och höll på att ge upp. La mig ner i sängen och tänkte väl typ JÄVLAKUKHELVETTE eller liknande. Dock kändes något skumt och jag bestämde mig för att kolla klockan en gång till. FEM I NIO var den, jabbadabbadooooo. Har aldrig varit så nöjd över att vakna före klockan slog. 

När den väl ringde klockan nio ställde jag ju såklart frågan varför tusan jag hade ställt den "sååå tidigt". Men jag gick upp iallafall! Eller.. somnade inte om åtminstone. Nästan värt en dagens applåd.  

Pusshej :*


Jag somnade typ bakom ratten.

Som många av er säkert vet så drömmer jag. Ofta och mycket. Så därför undrar jag nu, är det något som är lämpligt att skriva på bloggen? Typ drömdagbok, fast jag orkar såklart inte starta en ny blogg. Den här får duga liksom!

Exempel på drömkategorier jag skulle kunna ha:

Fantasy
Erotik
Död
Natur
Bilkrascher
Fest
Djur
Droger
Allmänt wicked
.. osv

Pusshej :*


Klätterställning i mitt <3

Har ont i typ ungefär hela kroppen, hur i hela fridens värld orkade man vara barn?
Älskar förövrigt när vi gör sakerna på kvällarna, love it.

Och for your information. Nej, jag sitter inte i träsket. Det här är inte massa undanflykter som "hatar dig". Jag tror verkligen inte på att jag sitter i träsket, så det så. Hoppas bara att jag inte lurar mig själv. Har dock funderat på det idag och kommit fram till att svaret är nej. Bara ett nej. Nä, nu är jag helt och hållet redo att tagga sommar!



Pusshej :*


Vem är du?

It is the little things that matters.



Han kan vara helt perfekt, inte en skråma i ansiktet. Inte en ond tanke i sinnet. Men så kommer man till den lilla detaljen, den som inte går att släppa. Allt är förstört. Åtminstone tror man det.

Eller så kan han vara helt dum i huvudet. Svår att förstå, ingen man vill vara nära. Men den lilla detaljen. Går. Inte. Att. Släppa. Taget. Människan går inte att lämna bakom sig.

Hur kan något så litet ha en sådan stor effekt?
Vad är det egentligen som bestämmer vilka detaljer vi står ut med, vilka vi stör oss på så in i h-vete struntar i och vilka vi helt enkelt inte kan stå ut med. Vad.

Pusshej :*


Sovkompis sökes?

Jag ska bli som Minna Krall. Hon äger. Måste bara hitta en Eddie också.

Pusshej :*



P.s. om ni inte vet vem hon är så har jag världens bästa boktips - "bryta om" med Åsa nånting, ni hittar den och sen läser ni den! Lätt som en plätt. d.S.


Långt bort i landet ingenstans.

Jag blev lite småsugen på att göra något, i det här fallet typ skriva en saga. Vars idén riktigt kommer ifrån vet jag inte och någon story har jag inte heller. Det kändes bara rätt. Kanske blev jag lite inspererad av Narnia, eller så har jag bara vanlig projektarbetes-panik. Hur som helst, är det nån som har något förslag?

Tror kanske att jag är lite sugen på att skapa en drömvärd där det helt enkelt är lite bättre än här, men hur kan man göra det? :)

Pusshej :*


"Ungefär som när man är full."

Asså det är helt otroligt hur förkyld man kan vara!

Pusshej :*


Ut och stryk folket!

Jag som alltid tjatar om att jag jämt är förkyld har kanske nått personligt rekord idag. Näsan rinner, jag hostar, nyser som aldrig förr, snyter mig och torkar mina stackars blöta ögon. Av någon konstig anledning är dock humöret på rätt hög nivå och jag har lyckats med en del personliga prestationer idag.

Jag har ett litet tips när det börjar dra ihop sig i skolan - nämligen att skriva en lista. Har du en lista så får du stryka när du är klar, stryka råkar vara bland det bästa jag vet. Känslan över att radera eller dra ett hårt streck med pennan, mhm I hope you know what I mean! Haha. Trots min ofantligt dåliga hälsa har jag idag fått stryka, och tack vare mitt helt ok humör dessutom två gånger. Först gjorde Carro och jag klart hemprovet i musik på skolan, krävdes bara lite klippa och klistra hemma (check). Sen efter ett långväga besök från Vännäs infann sig någon konstig vilja av att göra psykologi. Tjupp tjupp så var även det gjort (check). Två strykningar senare och det känns befriande. Fantastiskt.

Pusshej :*

Är man konstig så är man..

En helt vanlig kväll på K-RAUTA i vintras:






Pusshej :*

Premenstruellt syndrom.

Visste ni att alla bivärkningar innan man får mens kan sättas under kategorin PMS? Jag trodde att det bara var det där pissiga humöret och möjligen lusten efter godis, men till och med ömmande bröst och ont i magen hör hit. Dessutom kan man tydligen ha PMS under ägglossningen, det plus de sju värsta dagarna (3-10 dagar före mensen) blir väl sisådär tolv dagar kanske. Sen måste vi ju såklart räkna med dagarna med den allra värsta mensvärken och alla symtom den medför, låt oss säga tre dagar för att vara snälla. Då har vi femton dagar av ett helvete per månad, 15 av 30, det vill säga hela 15 dagar som borde vara fria från jobbiga hormoner och smärta. Så länge vi inte skrapar upp ett knä, deppar på grund av stress, råkar ut för en tragedi eller något annat roligt såklart.



Visst är det härligt att vara kvinna!
Wiki-länk
Pusshej :*

RSS 2.0