Jag hjärtar textteve-tevetablå.

Har inte haft internet på ett tag, men det kommer!
Om allt stämmer ska det vara fixat till lägenheten på tisdag.

Mates of mine ikväll - livet leker.
Pusshej :*
ha det bäst.

Haha, det är inte så illa som det låter.

Hejsan hoppsan, nu har skolan börjat igen... Jag är inte överpepp om vi säger så. Trodde faktiskt att det skulle kännas bättre än det gjorde, käära Vildmannen.. HMF!
Vi spelade iallafall fosball! (har ingen aning om hur det stavas men alla på midgård vet vad jag menar) jag blev besviken på min insats - var ju bra före sommaren! Men det gick bra ändå, haha efter två matcher vare bra igen (A)
Det som är positivt nu är väl att jag har ett boende fem min från skolan, helt ok! Så ni får gärna komma och hälsa på, jag tror att det kan bli lite tomt nu när jag är själv.. :/
Kom inte nu därimot, för nu är jag hemma. Match imorrn, fast det är med damerna och man är "kallad". Sist var jag en icke avbytande avbytare och det var tråkigt på träningen igår, så jag har väl inte allt för mycket förhoppningar.. Det blir väl kul att se på dom andra kanske?

Nu ska jag tjocka mig med gottigotti, får se om jag hittar nåt värt att tjocka mig till.
Ja just ja, samling till matchen kvart över nio imorrnbitti - jippie!

pusshej leverpastej :*


Kära Snuten.

Hahaha "soft" att du pallade läsa ända tills dit?! Du är ju galen..
Dessutom vet jag att du saknar skolan och jag beklagar din sorg och den saknad du kommer ha för "djävulen".
Har du tur så överlever du året ändå, promise. Kom ihåg - det finns alltid andra lärare där ute.

Nu har jag en låt-idé! Vi ses :)
Pusshej :*



 


Testa läs, ni kan bli förvånade.

Varför får man alltid skrivartorka när man för en gångs skull vill det? Eller man, jag menar jag ju såklart. jag får skrivartorka. Det finns många som är så fruktansvärt duktiga på blogg, man vill liksom bara läsa, läsa, läsa. Ska jag vara ärlig så tycker jag att det är ganska coolt. Alltså att kunna fånga någons uppmärksamhet med bara en liten text, en fotnot. Desamma gäller egentligen med bilder.
   Jag såg en dokumentär på tvåan och jag har faktiskt ingen aning om vad den handlade om egentligen men dom visade bilder. Mest svartvita krigsbilder och jag blev helt fängslad - totalt! Tänk att få jobba med att fota dom sorgligaste ögonblicken i livet. Även om det är konstigt så tror jag att det är dom som är mest intressanta.
   En bild på en skrattande flicka.. hur intressant är det? Men tänk dig en smutsig femåring som stirrar på dig så at du får en känsla av att du ser hela hennes själ i ögonen. Ansiktsuttrycket är tomt och utan att veta vad hon egentligen tänker kan du komma på din egen historia. Det är som att stillbilder kan fånga ögonblick som rörliga inte kan, det ända dåliga är väl egentligen att man också kan kontrollera dom mer. Man kan få tittaren att se det fotografen vill visa. Ingen förutom fotografen själv vet vad som fanns på ramens sidor. Behöver man veta det?

Tänk att jobba som fotograf i krig..

Jag hatar det här! Lärare har sagt åt mig att jag glider ur ämnet, jag gör alltid det. Tillsist har jag tappat bort både du som läser och mig själv. Å andra sidan kanske jag har en sån tur att du läser det igen, och faktiskt förstår.
Det jag hatar egentligen är hur jag började det här inlägget, det är inte första gången och jag vet att om jag skriver så så kommer jag på vad jag ska skriva sen. Då kanske ni förstår att det är ett lockande sätt att börja på. Dessutom kan det vara väldigt spännande att se hur inlägget tar form, jag hade ingen aning om att fotografier var dagens tema!

Nu kan jag inte fortsätta, nån måste orka läsa så nu är bara frågan hur man (jag) ska skriva en rubrik som gör att folk orkar börja. För det är väl det rubriken handlar om, "att locka läsaren". Haha nu svamlar jag igen, ha en toppenhelg och passa på att njuta av sommarens sista veckor.

Pusshej, snart kommer fler Kretabilder! :*

Kreta.


Taggade till 1000!

Sorglig film på planet, mammorna bölade...

Mm, mat!

Blekfisar första dagen på stranden.

Lägg märke till Clubkorten med gratis shot i Jessicas hand.

Resturangen där vi aldrig visade oss mer.

Mysiga gränder i Chania.

Myys!

Inte bara turister.

Nattliv.

Det fanns färska apelsiner.

På den "rosa stranden"...

... som visade sig vara rosa.

Galet långt bort från stranden men man behövde inte ens doppa bikinin.

Åsa och Jessica plockade en snäcka, men den hade redan en ägare.

Båt till en liten fiskeby.

Mami.

Grekpojkarna på balkongen spanade in dom.


Trallalallaa..

.. jag har hittat min kamerasladd!

Snart kommer bildbomb från sommaren :)
Puss!

.. trallalallaa


Tack för tårtan Tommy!


Är med Carro just nu, fast jag åker hem ikv. Imorrn äre match (igen) mot Clemens. Kom på att det kanske är dags för låtsnickeri snart, har fått lite tagg ibland när jag lyfter gitarren. Konstigt hur lite gitarrspelande det har blivit i sommar, men jag hoppas att det är pga att jag har gjort mycket annat.

Nu kom elin och John också!

Pusshej :*


1-1 på Norrvalla.

Idag har jag lärt mig att man inte alltid ska ta åt sig av det som någon sa för typ hundra år sen. Komplimanger däremot, just suck 'em in.
Man behöver dom så låt dig aldrig tro att du inte får bli glad över en komplimang.
Sedan hur mycket du ska visa dina känslor om den - det är en helt annan fråga.

Pusshej, godnatt :*

Är det dåligt?

Jag tror att jag och elin kom på det tillsammans.
"En blandning mellan förväntningarna och förändringarna."
Saker blir helt enkelt inte alltid som man har tänkt sig.

Feelin' Groovy!

Drog igång spotify igen, så jäkla härligt!
Just nu är det CHILL-listan som går, godingar som Mrs. Robinson med Simon and Garfunkel
plus mycke mer gosigt :)
 
Var på nolia vilket var galet varmt och jag trooor inte att jag ska dit nå mer i år.. men vi får väl se. Jag orkar inte göra av med pengar ^^ haha

Pusshej ;*

Jag har återfått hedern - Den vita rumpan.

Äntligen kommer sommaren! Underbart härliga dagar idag och igår, mindre positivt att mina glasögon är borta dock.. menmen.
Nolia imorrn, (idag enligt klockan) någon som har nån idé på vad man ska se? :)
Kan skryta med att jag har varit på nolia än gång i mitt liv. Åtminstonde vad jag minns och den gången var i piteå, så då kan ni ju lista ut hur många gånger jag har varit på nolia i ume..

Skulle egentligen bara säga att jag lever, dessutom har jag fått tag i ett riktigt musikarkiv hos dom holländska grannarna. Ska dit snart och fylla datorn och ipoden! :) Dom har verkligen hur många skivor som helst, så det ska bli kul.

Härligt med grillning i trehörningen också ! hoppas att vädret håller i sig så vi får en trevlig kväll på tisdag, annars kanske vi får göra det på lördag?

Vi ses när vi ses, eller inte alls.
Pusshej :*

RSS 2.0