Handikappidrott.

"Alltså måste dom ha det ganska bra!"
Jag håller med Jakob, det var ju askul! Det känns också som att jag Klara och Alle hade liiite mer inlevelsee än dom flesta :]

Dessutom kan jag ju berätta att den här veckan har varit ganska otroligt jättebra :) Nu ska jag typ sova eller se på tv eller nåt, keep up the good work! Lyssnar på en skiva jag fick av Tomas tror jag - Anberlin, jag tycker att den var bra :)

Pusshej :*

Måndag 27/4 en bussresa kostar nu mera 11 kronor.

Idag när jag och Carro steg av bussen på hållplatsen Regementet så tittade jag på henne och sa; "det här är den första dagen efter helgen". Med ett tveksamt, jaa tittade hon konstigt på mig.. Vi skrattade lite grann och jag sa exakt samma sak igen. "Idag är det måndag, idag är det första dagen efter helgen". Precis så känns det, som att det har varit en asbra riktig helg - som en helg ska vara, kanske så bra att även måndagen kan bli helt okej! Jag känner mig pigg och på bra humör. Det är måndag, dessutom så går vi bara tre dagar i veckan och sen är det helg igen. Då måste man ju klara av att gå i skolan tre ynka dar för att sen få uppleva dagarna före måndan!

För dagarna före måndagen är ju trots allt väldigt mycket bättre än dagarna efter helgen :)
Jag längtar till på onsdag, och valborg :)

Pusshej :*

Man har kul på partyn!

"För jag vill ju va som du, gå som du, Duu"
Åh, det är så himla skönt att vi förstår varandra så fruktansvärt bra, tänk vad stor skillnad i livet den lilla saken ödet kan ha. Jag tror på ödet, och jag tycker om det.

Idag måste vi (jag, Carro och Tomas) ha spenderat minst en timme på musikanten, det var så himla skönt! Vi bara flöt iväg till något fantastiskt land långt långt borta. Ett land där allt som sägs är lite dimmigt och där man egentligen inte behöver lyssna. Men vi lyssnade också - Tomas du är så jävla bra! Asså seriöst, ditt pianospel bara förtrollade oss. I alla fall jag behövde det verkligen, typ värsta avslappningen efter en jobbig dag.. Underbart var vad det var :)
   Jag tror jag måste be han att komma och spela i min sängkammare varje kväll, underbart är ordet.

I måndags kände jag något läskigt obehag även kallat lugnet före stormen. Nu tror jag att förvindarna har anlänt och jag kan bara tänka mig hur det kommer kännas nästa vecka.. Jag vill ha lov igen, inte massa prov, INTE nationella imorgon! Men man kan inte bara "vara sjuk" heller, då kanske man inte får göra det sen. Suck, men i och för sig.. Om vi kör en sån här pianorunda ibland - då kommer det nog att gå bra!

Life is a party and I am not fucking invited - then invite yourself !

Pusshej :*

Personlighetsdeformens.

Vissa är alltså bara helt mental utan att de kan göra något åt det. Självklart tänker jag på en viss person, men den personen skulle aldrig läsa bloggen så det finns inte direkt någon anledning för er att ta åt er. Jag kan säga att hon jobbar på skolan, japp - you heard me.

Ikväll är en sån kväll när jag egentligen borde göra saker, typ fysik.. eller matte.. eller engelska, väldigt helst engelska.. eller biologi.. kanske till och med svenska!? Jag känner mig så jävla dålig att jag inte kan ta tag i nåt och göra det. Snart sitter jag ju i samma båt igen! Har precis med nöd och näppe kommit iland med den sista. Man får inte slappa efter nu, det är ju nu som det gäller, det är nu snart vi får betygen. Även om man inte skulle vilja det så går det inte förneka att det är prestationen som räknas.

Åh, jag vill inte gå i skolan! Jag vill kunna saker och jag vill absolut ha alla kompisar, klasskompisar och "skolkompisar", men jag pallar inte mig själv. Och svaret är nej, jag kan inte gå och hämta en bok nu - jag kan inte!
Det konstiga är att jag inte sitter och deppar över det heller även om det nu när jag kollar tillbaka självklart låter så, haha. Vad konstigt att jag bryr mig så himla lite egentligen..

Aja, jag är nog ganska lik den lilla kvinna som jag syftade på högst upp, dubbelmoral.. Dubbla budskap - That's me!

Pusshej :*

Tre gröna.


Med andra ord.

Om du inte frågar får du inga svar, en frågvis jävel kan i verkligheten veta ganska mycket.

Men inte det som är viktigt egentligen - om den inte vågar fråga.

Svaren söker inte upp en, man måste leta efter dom själv och oftast är de lättast att hitta med ord.


Pusshej :*

SoBer.

Blyg.
Oskyldig.
Mini.

Kanske mest osäker.
På något sätt svårtillgänglig.
Lyckligt omedvetande.
Fast minus lyckligt.
Helt enkelt utan svar.
"Jag vet inte."


Hjälp.

Två små moppebrudar.

Idag tog jag för en gångs skull pappas ord och lade dom i handling. Jag och Oskar tog mopeden och körde till Ånäset (två mil för er som inte vet) väl framme där så tankade vi och köpte korv/hamburgare. Faktum med att det var rätt skönt att komma ut, även om det var ganska kaaaaallt att köra. Klockan var väl halv ett kanske när vi var i Ånäset och sen så åkte vi till Degerfälts. Ärligt talat så trodde jag nog inte att Frida skulle vara hemma med tanke på att hon inte var inloggad på msn men vi åkte iaf dit ändå. Oskar dröjde oss kvar vid Susanne och efter ett tag så kom Frida hem, utan att förvänta mig ett riktigt svar så frågade jag om hon inte ville ta moppen och hänga med till oss. "Visst", svarade hon så vi gick ut på moppejakt, den stog fint där innanför öppningen, problemet var högen med 1,5m snö precis framför hålet...

Efter att ha skottat, dragit ut den bakvägen, styrt upp den till bron, kickat en stund, fyllt på med bränsle, kickat en lång stund, letat  skiftnycklar, hittat nyckeln, fått upp tändstiftet, kollat tändstiftet, borstat tändstiftet, (bytt motor), satt tillbaka tändstiftet, kickat en stund och kickat en låååång till stund.. så fick vi inte igång den! :D JIPPIE FÖR FAN!

MEN VI ÄR INTE BITTRA!

Nu är Frida här (bil är bra) så hejdå! :D

Tror du på Gud?

Det här skulle vara nåt slags pinsamhetstest, har inte läst frågorna än men om det blir ALLT FÖR pinsamt så kanske jag raderar den frågan :] hehe. Nää men nu är det bara att börja, hittade det hos nån helt random men frågorna brukar ju vara typ samma på alla test så.

Hahaha läste första frågorna och bestämde mig för att skita i det! xD En av frågorna var tex: Är du ett sexmonster?
   Vem det än är som läser den här bloggen så är jag säker på att ni har bättre saker för er än att läsa mina senaste sms, antalet string i min byrålåda och hur många kk:s jag har haft! Haha, jag bespar er på den informationen. Vill ni veta kan ni ju alltid fråga!


Det är nog första gången jag har backat från ett sånt test så rejält, förresten gillar jag inte ens testen. Vissa har gett mig oanade konsekvenser och pinsamma situationer. Jag ska nog börja skita i hela testgrejjen tror jag! (räkna hur många dagar jag kommer hålla mig..) 

Ha en toppenkväll!

Pusshej :*


If life was a song, would you sing it with me.

Har suttit ute med uppdragna byxor och linne i drygt tre timmar nu. Förhoppningsvis uppstår även en liten liten solrand på axlarna också. Livet är gott och den som trodde att jag led... Nja, inte at the moment om vi säger så.

Life's a rollercoaster.

Pusshej :*


Blickar är alltid positivt.

Var i backen idag men kusiner och Frida! :) Hon kom med den briljanta ideen att hyra "tandemskidor" - vilket var HUR KUL SOM HELST! Först var det svårt men sen ägde vi lätt alla. Vi fick iaf brarno med kommentarer och blickar. Man kan säga att vi blev så bra att vi testade röda, jag fram och Frida bak. Som sagt - Vi ägde.

Nä okej, skämt åsido.. men det var riktigt kul och kicken kom av att fixa röda två gånger. Nu är nog säsongen över - kanske.

Btw! Folk måste höra av sig om  ni vill hitta på nåt, mitt lov kommer suga appenis annars..

Pusshej :*

Har man inte systemkamera så har man inte systemkamera.


Har man inte systemkamera och inte kan med photoshop så får man låtsas och trixa på andra sätt! Det är iaf väldigt fint väder ute :)

This ain't a scene.

Fan fan fan.
Jag har inget val.
Jag måste jag måste.
Snälla hjälp mig.
Det här går inte.
Det ska inte funka såhär.
Ta första steget.
Hjälp.

Where the streets have no name.

Lovar du att vara ärlig? Haha, jaa så gott jag kan.

Du heter: Ida Caroline
Smeknamn: Asså även om jag inte har skaffat det själv så måste jag kanske säga KuligaJag men gamla Carro finns också kvar ibland. Jag tror att folk inte bryr sig om att ge "oss" (jag och Carro) smeknamn när vi är där för antingen lyssnar ingen - eller båda. Men bakom ryggen är det absolut KuligaJag.

Låt som när du är ledsen sörjer till? Hm, jag tror kanske att den låten finns.. Men jag kommer inte på nåt bra nu. Antingen nåt deppigt, lugnt eller nåt destruktivt. haha

Vad får du oftast komplimanger för? Sångrösten

Vad säger du för att imponera på någon? Jag brukar inte försöka impa på nån.. Men kanske att jag försöker verka cool och lägga in nåt smart i dennes ämne - vilket oftast misslyckas och resulterar i något roligt på min bekostnad kanske.
Hur imponerar man på dig? Man är sig själv och som sig själv är man snäll och ger många små vinkar om att jag är välkommen. Har träffat många sånna sista halvåret!

Brukar du skratta för dig själv? Hm, jaa om det är nåt roligt så gör jag ju det.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Satan så drygt, då måste jag ju hämta telefonen. Wait. "Hahaha:)jag får väl göra det. han hälsade tillbaka. :D"

Äger du några converse: Nej, och tanken har typ aldrig slagit mig att jag borde heller. Skumt.

Sprit, cider, vin eller öl: Beror på syftet.. hehe (A) Men cider är godast så vi väljer det! 
Brukar du bli för full:
Nä, men det har hänt såklart.'

Nästa mål i ditt liv: Bli kär och överleva gymnasiet atm.

Hur svarar du i mobilen: Hallå?

Brukar du komma i tid: Det beror på vad som räknas med att vara i tid... Man kan väl säga att jag är i sista sekund men oftast ändå acceptabelt i tid kanske hehe.

När mår du bra: När jag inte mår dåligt. Alltid när jag är Caroline i alla fall! :D (har upptäckt att jag svarar på vissa frågor som att det är vi, det får mig att må bra)

När blev du fotad senast: Igår, kan lägga upp bilden sen men en ledtråd är att jag hade läppstift på kinderna och svarta fräknar + en hilka på huvudet.

Hur känner du dig nu: Trött och hm, hur säger man om man har en känsla av ovärdhet? Dessutom känner jag mig lite skabb. YES all great feelings!

Vanligaste färg på dina kläder: Jag vet inte, skulle kunna vara grönt - eller blått? Nää, jag har ingen aning! Men det är nog faktiskt inte svart.

Vad saknar du: Haha tänkte skriva staden, kom därifrån i morrse! Men jag saknar nog sommaren. Fast jag vill inte ha sommaren 08 utan en helt ny med alla nya människor!

Hade du en bra kväll igår: Jaa det var trevligt! Men det var ganska lamt.

Favoritdryck på morgonen: Mjölk, mjölk, mjölk, mjölk, mjöööööööölk. Eller juice..

Rakar du benen: På sommaren jaa, men jag är inte så brydd och har bara fjun so..

När brukar du oftast gå och lägga dig: Jag tror att det kan vara lämpligt att säga elva :)

Är du blyg? Ja, jag pratar mycket men nog fan är jag blyg. Så DU! Gör mig en tjänst och ta första steget - då är det lugnt sen.

Sysslar du med någon idrott: Fotboll, men just nu är laget så himla tråkigt så jag tränar nästan aldrig med dom - kedjereaktion kanske.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nä, men nog kan man bli kär och jaa - om båda blir kära då kanske det blir så. Om nån tar steget. Haha blev svaret på frågan Ja nu?

Har du spytt offentligt: Ja, både i yngre och ädre dar. Eller förresten? Vad är offentligt? Kanske inte - men bland folk.

Vad längtar du till? Har inte den frågan varit? Nähe men jag svarade på den förra om sommaren som om det var den frågan. Jag längtar efter att uppnå mina mål och få det jag saknar.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja det har jag, åtminstonde hos några! Och alla mina vänner är bra vänner, alla vänner är bra vänner. 

Vad använder du för shampoo?
Jag vet inte vad det heter nu, nån rosa flaska. Eller Sunsilk - oftast.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Jag ringer inte till nån om jag är arg eller ledsen.

Gillar du golf: Bara när man spelar nintendo 64

Vilken tid gick du upp idag: Kvart/tjugo över tio ungefär - tror jag.

Har du sovit i din egna säng inatt: Ja, eller åtminstonde den jag brukar sova i.

Har du strumpor på dig nu: Jajjamensan, och det står Love Me på dom.

Vad ska du göra ikväll: Måla ägg och äta gott I guess, kanske spela spel.

Är det okej att gråta : Det är oftast okej, men jag är rätt dålig på det.

Pusshej :*


Where did all the happy people go.

"Det är bara du som vet din sorg"

Åh! Så himla klockren mening, den beskriver allting även om man inte kan bortse från vissa saker. Tack tack tack tack tack, jag älskar den. Den får mig konstigt nog att hoppas för det är just en sådan mening som visar att min avsaknad av tårar i kyrkan INTE har något med min sorg att göra.
   Efter att jag hade stoppat rosen under kistan så sa jag ungefär: Farmor du vet att jag redan har sagt hejdå. För så var det verkligen, det var en insident som hände sista gången jag såg henne. Om man vill göra en lång historia kort så kan vi säga att från att knappt ha vetat vem jag är och inte sagt mer än nåt krystande på hela dagen så pratade hon. Min farmor pratade för att hon tyckte det var kul att se mig, det var mitt avsked! Det är det jag kommer minnas och för mig betyder det så många hundra gånger mer än självaste begravningen!

Men nu känner jag inte för att skriva nåt sånt här litet deppinlägg - jag måste ju nämna att jag har träffat Alex nu! The one and only, famous Alex i egen hög person, jag förstår verkligen att Carro älskar honom. Verkligen en helt grym kille, jag hoppas att vi ses igen (såklart vi gör). Det har varit en bra dag, en bra "helg" eller jaa - torsdag och fredag alltså.

Men nu ska jag se på CSI eller nåt, av nån anledning så orkar jag inte gå isäng fast jag ska upp imorrn och hem klockan elva, måste säga att jag just nu har blandade känslor om det men.. haha Carro har ju ändå inte tid med mig så! ;P Nu mår jag hunger-illa fast att äta hjälper inte ett piss.. så jag vet inte vad jag ska göra. Hoppas att jag somnar med kläderna på utan att jag märker det.

Ha en glad påsk allihopa! Glömde ju förresten att berätta om mitt och Carros påskande!! Men jag har inga bilder här så ni får kolla på bilddagboken istället.

Pusshej :*

"Jag kom precis på varför det heter Rebubbled".

Jag diggar att vi sitter på biologin och ser filmerna "det var en gång", likamed tecknade filmer om hur varelserna på jorden blev till och vilken ordning dom kom typ. Behöver jag ens nämna att örorna är igenpluggade med Fall Out Boy och att jag och Carro kör Rebubbled på hög nivå! Vi är mycket seriösa vill jag lova, precis som alla andra i klassen. Tycker nästan synd om den sate som glömde datorn idag.. Fast å andra sidan så vet jag ju inte hur bra filmen är, jag kanske rentav missar något! Jag menar - Andreas verkar ju rätt intresserad!

Nu är Carro BACK!

Nu jävlar

R.I.P Farmor!

På min begravning vill jag att folket ska ha färgglada kläder, kanske för att hedra mig men hur som helst inte helsvarta som i sorg. Jag fattar inte att jag inte ska kunna ha mina röda skor för att dom är  "för glada". Inte heller har jag någonsin förstått det där med att sörja på en viss tidpunkt, jag fattar det inte! Självklart respekterar jag den avlidne och jag både älskar och saknar min farmor. Men vad har klädfärgen med min respekt eller saknad till henne att göra?

Varför ska en sån liten struntsak ha så stor betydelse, jag trodde att jag var en sån som höll väldigt hårt i traditioner - men helt ärligt så tror jag inte att min farmor egentligen hade velat se alla hennes närmaste svartklädda om det nu finns någon sådan syn. Som sagt, hellre då ett färgglatt plagg som visar all den heder och respekt som hon förtjänar!

Hoppas nu inte att någon av mina kusiner eller liknande läser detta och missuppfattar, snälla.. Gör inte det! Jag älskade henne precis som ni - däremot tycker jag inte att själva begravningen är så viktigt. Det finns andra sätt för mig att sakna och minnas min farmor än i kyrkan. Tyvärr så känns det faktiskt som att jag växer ifrån den platsen mer och mer.

R.I.P farmor!
Pusshej :*

RSS 2.0