Adam och Eva, fyra födelsedagar och ett fiasko på projektorduken ikv.

Heej, jag funderar starkt på att lägga in ett klagoinlägg just nu.

Mitt dampmsn har hållit på att logga in sen klockan fyra idag men kommer inte längre så nu äre old stuff som gäller plus att min kropp i samma veva sakta verkar tyna bort.

Asså ni vet känslan när alkoholen håller på att rinna ur kroppen och den lilla bakfyllan på morgonen - jag känner det konstant nu. Nej, jag dricker inte på veckodagarna. Kanske inte borde klaga, jag menar.. blir full av att halvligga i en fåtölj liksom. Allt går i kind of sloooow moo.......

Orkade inte cykla upp för helvetesbacken heller, nog för att det nästan är värt en bragd när jag väl gör det, men det är inte okej när jag inte orkar andra vägen heller. Har fått så mycket mjölksyra av det lilla lilla uppför som är före så jag inte orkar bromsa ner för den.

Jag strejkar! Nä just ja, min kropp hann före..
Kan jag inte bara få megafeber eller nåt och slippa det här helvetet, vad ligger vi på åtta veckor nu eller?
Jag förstår inte vad det är för fel.

Gödans med sovmorgon till tjugo över tolv imorrn i alla fall kan jag lova, ställer väckaren på elva men jag hoppas att jag vaknar självmant - det är skönare.

Asså seriöst! Det känns som att min fåtölj tippas längre och längre fram nu, tänk om jag ramlar ur? Nää nu gåre bakåt! HJÄÄÄLP! *svälj*

Jag blir fuckad bakifrån av min egen kropp, haha.

Det var väl ett skruvat inlägg?
Pusshej och sov gott :*


Men Elin, om dom teamar kanske dom får tillräckligt många hästar i hagen?

Kom precis hem från skolan inte för att vi gick så här länge men jag snackade lite med Elin och Jessika vilket var kul. Jag skulle ju kunna säga vad vi snackade om men jag kan ha skvallrat lite väl mycket redan så då ska jag inte göra samma sak här. Det är inte så illa som det kanske låter men.. Det handlade i alla fall om killar, eller egentligen om en speciell kille bara. Hur som helst så var det trevligt, jag stannar hellre där i en kvart än att åka hem och sätta mig i en tom lägenhet, nu råkade det bara bli så att vi var sociala på skolan och inte typ på stan.

Blev faktiskt sugen på att kolla om nån vill se på film
ikväll, ska göra det så fort som min dampmsn har loggat in. Den har försökt i närmare fem minuter snart (typ snart drygt två kanske). Filmsuget kom kanske mest ifrån att vi faktiskt för tillfället har NOLL läxor till den här veckan, bara en liten psykologi-grej tills på måndag och en större till.. Eh, det är väldigt långt bort i alla fall, har inte så bra koll om vi säger så.

Jag återkommer senare!
Pusshej :*

Yeah but he's so cute though - Eminem.

Jajaja, då vare dags för ett blogginlägg igen kan man tycka. Har suttit lite med photoshop (lite equals två sekunder ungefär) men det går dåligt.
Är så fruktansvärt dålig på det!

Hade sing it idag också vilket var kul plus att jag fortfarande leder i Last man standing.
Livet leker, jojo, hmf.

Jag ska skriva nåt vettigt nångång snart, jag lovar. Håll ut!



Pusshej :*



Animal Farm kan ta sig där solen inte skiner!

Jag kan göra lääxaa, tralla-lalla-laa!
Höhö.

Btw så är jag inget skolkbarn, jag gör bara det som är bäst för tillfället! :)
Pusshej :*


Ofpitch-bitch

Något säger mig att Tove inte kommer sjunga bland dom här fem killarna..

Idol med Tooove!

Se där, även Carro kan om hon vill (och nu pratar jag om mig själv i tredje person).

Måste se idol nu, kom på att Tove inte var på psykologin. Konstigt?  Njaa, inte speciellt.

"Den stora resan"

Bli inte arg på mig nu, men jag skippar morgonmatten imorrn. Och bli inte alltför avundsjuka heller - måste ändå åka hemifrån 08.45 såå..

"Du vet att du bara får två repetitionstillfällen då."

Jag orkar inte med ett svårt matteprov, hoppas att Carina skruvar till det alldeles. Fast något säger mig att det är exakt vad hon kommer att göra. En liten intuition sådär bara.

Nu ska jag sova, godnatt!
Bilder kommer från dagens traktorrace idag också, men inte nu.

Pusshej :*


Jag önskar verkligen att jag hade lite jävlar anamma i kroppen.

Jag hatar sånt som gör mig taggad.
För när jag blir taggad är det åt sånna saker som jag inte klarar av.
Sånt som jag inte har makten över att bestämma eller bara inte kan utföra.
Nu var det en film som fick mig vilja saker som jag omöjligt kan göra.
Jag hatar när jag blir taggad, jag kan inte ens tex springa av mig det.
Istället stannar jag totalt vilket gör mig totalt otaggad på annat istället.

Tagg är inge bra för mig helt enkelt.
Vad ska man göra då?


Godnatt, pusshej :*

 


Innovators in agriculture.

Har varit på plöjnings-SM idag (skratta bäst som skratta sist) hehe, det var härligt att ta sig ut och rätt kul när folk trodde att jag jobbade på LELY. Jag babblade på bäst jag kunde tills jag inte kunde, då ropade jag på pappa. 
   Det var en som frågade något åsså nickade jag åt pappas håll och sa att han nog kunde det bättre, så killen (från Uppsala) "kan ju fråga han istället", fast då sa han typ: "Fast det är säkert inte lika trevligt att snacka med han som med dig". Haha. Sen frågade han även om det var röj i Umeå och jag sa att jag inte hade så stor koll eftersom jag inte har fyllt arton och han bah: "Oj, jaha. Ja du såg mycket äldre ut." Haha ibland undrar man vad han var ute efter på sin norrlands-resa egentligen :]

Pusshej :*


I kindah like that pic.


Kalas med TÅRTA!

Hejsan, det räcker med att man inte skriver på en liten dag så droppar besöksantalet till mindre en hälften. Har haft lite tjorv med internet nu när jag har varit hemma.
   Åkte från stan direkt till Skellefte igår eftersom Oskar hade fått hockeybiljetter till hemmapremiären: AIK - Luleå.
Megaderby på g alltså, såklart så vann AIK med 3-1 och det var en rätt rolig match med två "slagsmål" i alla fall.

Hittade en jätte *HOST ELI HOST HOST* fiin bild på norran-vimmel!



Nu ska Oskar ha typ kalas, jag återkommer!
Pusshej :*


Bilddagboken först - glosboken sen.

Oh, massa bilder från telefonen på datorn nu! Checka http://carres.bilddagboken.se sen :) :)

Tillägg!: kolla från juni och framåt typ, nu är hela sommaren där. Åh, den var ju rätt härlig ändå!

Enligt kemin kan dom här skorna skada mig?

Så harmlösa dom verkar!

 

Pusshej :*


Jag måste på stale och bli sweeeet!

Var nere på stan med Carro och Jacke idag för att Carro var på shoppninghumör, helt till skillnad från mig. Det slutade med att Carro blev less och gick "hem" (till John) vilket just då inte var mig emot. Du får inte ta illa upp, du märkte säkert att jag inte var i mitt esse. Hur som helst så fick aftonen en rejäl vändning för när jag och Jakob kom tillbaka till våran cykel så satt det en lapp med "valfri varm dryck gratis" från fiket uppe på mvg på däcket. Hade tänkt ge lappen till Jakob men när jag såg att det var valfri dryck så blev jag lite sugen. Eftersom Jakob ändå skulle vänta i stan tills klockan sju och den bara var lite mer än fyra så knyckte jag en lapp till och vi gick och fikade - hastigt och lustigt. När det ändå är gratis kan man ju testa något nytt så vi drack chili-toppad choklad. Min var mer än toppad kan jag lova, trodde att det bara var jag som var vek men sen smakade Jakob på min. Hoho, starkt vill jag lova, tur att vi hade en bit chokladkaka att dela på annars hade det ju aldrig gått. Fick dock bara i mig halva koppen, men men. Trevligt iaf att bara sitta och chilla vilket också gjorde att jag fick något vettigt gjort när jag kom hem för ikväll har jag: Dammsugat, diskat, räknat matte, lagat mat och chillat.

Nu ska jag lägga in glosorna på glosboken,
pusshej :*

Asså trötta vinterbilderna gör mig nästan taggad!


He was young, he was underaged with a twisted face but had a perfect smile.

Önskar att man kunde lägga ut ljudfiler enkelt, utan att typ behöva göra en film och ladda upp på youtube. Om det är någon som vet hur man kan göra så säg gärna till. Kollade igenom några gamla filer och hittade texter som faktiskt inte var så himla gamla. Det var djupa texter, rejält. Vare inte för att vi bodde i Sverige (med jante-lagen) så skulle jag kanske nästan säga att jag blev impad av mig själv. Mindes ju inte när jag hade skrivit dom.
Hur som haver, texterna gjorde så jag blev sugen på att skriva musik! Sagt och gjort så nu sitter jag här med en refräng/vers, det beror väl på vad jag hittar på sen. Skrev dock bara det sen orkade jag inte mer.

Säg gärna till om ni vill lyssna, goda råd är alltid bra.



Pusshej :*

Inte nådigt många timmar vid bordet idag.

Sitter och kollar vad man får för extra känslo/lycko-substanser av bland annat amfetamin och heroin.
Visst är det underbart var man lär sig i skolan!

Nu ska jag steka upp lite ugnspannkaka och käka med hallonsylt, orkar inte köpa mjölk - det regnar.

Pusshej :*

Fräshing.se

Godnatt, pusshej :*

"Elakt skämt"


Kossan.se

Bildbomb bildbomb.

Massa bilder från friluftsdagen! :)

Jag tror att jag fick stayla idag vid foosball-bordet, man gör ju vad man kan!

+

Gröna och sura eller vita, lite mjuka och fula men underbara?

Hejsan hoppsa, har haft en awesometastiskhelg och sorry till er som har spanat för att bloggen har varit ekande tom på inlägg från den. Kan åtminstonde beskriva den kort:

Fest i stan (skeå för en gångs skull) i fredags, jag, Amanda och Antonia sov i Lages lägenhet och det var sjukt chill. Vi hade en STOR dubbelsäng att dela på (asså vi tjejer) och varsit tjockt, fluffigt täcke. Det värsta var att Lage hade hela sin stora säng helt tom nästan hela natten. Jag troor att han försökte locka dit Antonia men tyvärr så fattade hon inte riktigt vinken.
Efter många omgångar ruter sju på lördagmorgon blev det ånäset och sen vidare till fest i lövånger. Träffade Bellan mf vilket var längesen (grattis btw:]) väligt roligt. Tyvärr så slutade det lite snabbt och mitt i mitt bästaste partyhumör gick bilen hem. Men men, det var härligt att komma sig ut och göra nåt.

Idag har jag och pappa roat oss ute, typ cyklat genom skogen. Då menar jag på riktigt genom skogen, inte nån skogsväg som jag kallar storväg utan röjningsväg/stig. Vi plockade också massa äpplen, hjälpte Nisse att stänga in kvigorna på Östanå och kollade in taxvalpen. Det var galet varmt ute med strålande sol och en riktigt underbar dag som avslutades med tacos och äppelpaj! (också min och pappas förtjänst)

Nu har jag snart blivit övertalad att gå på toa så jag ska väl göra det.
Vad har ni gjort i helgen btw?
Pusshej! :*

Hittade snyggaste filmen ever på Sannas Blogg.

Måste ju bara dela med mig!

Tack Sanna för att du filmade, hoppas att du inte tar illa upp av att jag lånade filmen. Vi vill ju dela med oss av våran Jakob? :]
Pusshej :*

Kemiprov imorrn...

Jag har bestämt mig för att träna bort min förkylning. Blev så grymt less så det slutade med att jag sprang och gymmade i en och en halv timme. Svettig var jag i alla fall kan jag lova, kändes skönt.

Planerna för helgen lyder SKELLEFTEÅ och jag är taggad!

Nu ska jag få min hjärna att öppna sig för nåt nyttigt efter att jag har duschat.

Pusshej :*

Vafan gör jag uppe?

Vaknade självmant (sista gången) tjugo över nio, hade faktiskt ställt en väckare på halv tio men.
Hade en ytlig dröm om LMS hahaha, det går mig åt huvudet. Vi satt några på msn (gruppkonv.) och jag tror att vi snackade taktik i last man standing PLUS att jag började tänka på nån döv. Typ dokumentäraktigt om en döv kille som var med i leken och spelade nå himla casino"dra i hantaget"spel samtidigt som dom snackade med han.
Jag hatar den leken! haha

Fick musiktips av kusin AnnaKarin som jag lyssnar på nu: Regina Spektor – Samson
Ruskigt bra så tack för det! Hoppas att det går bra för dig.

Ja men justja, jag börjar iaf 12.20 med kemilabb och har bara elvatid (typ klassråd) och gympa sen slutar jag. Har inte bestämt mig om hur jag ska göra med gympan, jag får egentligen inte träna men jag VILL JAG VILL JAG VILL. Funderar starkt på att tra igång hela träningen på allvar med gym, löpning och simning. Är så jävla taggad just nu, har inte rört mig på över två veckor och ska jag ändå va förkyld resten av året kan jag väl lika gärna träna?


Pusshej :*

Det är Kemi ser ni väl? :)


Vad blir det för mat?

Nu har jag pluggat kemi på skolan (mer och mindre effektivt såklart) sen klockan ett. Tacka gudarna för att det faktiskt har gått bra! Nu när jag vet att det går med anteckningar så är det ju "bara" att lära sig allt utantill tills på fredag, det ska nog gå trots allt.

Jag, Sara, Jakob och elin har suttit och jämfört Sara med exoterm och Jakob med endoterm på tavlan. Så nu är det solklart! (nästan)
Vem hade kunnat tro att man kunde göra nåt roligt av pluggandet?

Ska sno bilder av elin på den fina whiteboarden sen så ska ni få se :)

Spellistan med Gavin Degraw har gått runt ungefär sjuttioelva gånger nu så om nån har bra musik på g kan ni gärna göra av er.

Ja just ja! Dagliga LMS-uppdateringen: Ett offer fällt idag och jag lever fortfarande.

Nu ska jag göra nåt eller ingenting på skolan en stund till och sen ska jag väl hem, undra vad jag ska äta?
IDOL FRÅN UMEÅ IKVÄLL OCKSÅ JU, måste ses nu när man faktiskt kanske känner igen någon!

Ruskigt osammanhängande inlägg men what the heck.

Pusshej :*

Linser OCH glasögon, nu jävlar.

Hade första singit idag, som jag har längtat. Det var urkul som vanligt och vi gjorde om en låt typ. Eller sjöng den lite som vi ville utan bestämd melodi, plus att det är ett improvisations-mellanspel så alla O-ar olika varje gång. Roligt att veta att man kan hitta en fin ton/melodi med bara pianokomp.
Tyvärr så ligger förkylningen kvar, pappa tyckte att det lät som vanligt (numera är "som vanligt" alltid lika förkyld som förut, inte som innan förkylningen). Märkte att alla inte tar det så när jag säger att det är som vanligt när nån frågar hur jag mår. Det är som att man har blivit van efter sex veckor, konstigt det där.. eller?

Jag och Carro hade pluggarkväll sen, efter en delicious middag med makaroner och köttbullar satte vi igång - jag med matte, hon med kemin. Vi kanske inte han jättemånga uppgifter men det var mycket roligare än om man är själv i alla fall!
Förhoppningsvis blir det en liknande kväll på torsdag, eller det kasnke måste bli det. Har typ råmycket läxa för en gångs skull (två uppgifter och ett prov + matte). Matte är alltid i en kategori för sig.

Nu ska jag nog börja dra mig mot sängen imorrn, börjar 9.55 imorrn och slutar vid två. CHILL!

Pusshej, sov gott :*

Ja just ja! Jag har kommit på att jag hatar optiker, speciellt dom på synsam i Umeå (ta inte illa upp)

LMS.

Kemi är svårt och drygt och jobbig och som att det inte räcker med det så måste man räkna megasvår mattemattebajs för att komma fram till rätt svar i den.
Jag vill döda.

Pusshej :*

Kladdkaka.

Blev fiskpinnar och potatismos till middag och nu sitter jag och tränar på dom sextio glosorna som vi har tills imorrn. Jag kan officiellt säga att jag hatar glosor! 
   Ja just ja, jag bakade kladdkaka också, lite konstigt recept men det blev faktiskt riktigt god (jag ska inte äta upp hela, lovar). Man smälte iaf smöret först och blandade sen ner allt i den kastrullen. Kändes bra med lite disk och äggen i kylen skulle ju ändå användas så då passade jag på. Önskar att det fanns nåt annat att göra ikväll. Känner sååå inte för att göra läxa, dessutom har vi ju fått värsta dryga psykologi-uppgiften. FAST för att vi ska göra den hemma så har vi ingen lektion på onsdagmorgon - lätt värt!

Här kommer receptet på kakan, fast jag körde bara i 18 min vilket jag tycker blev lagom, den blev inte lika hård som det verkade heller.. men god iaf! Här kommer det: 

Den är snabb, kladdig, väldans god och smart, för smeten rör du ihop direkt i kastrullen. 

Ingredienser

12-16 port

100 g smör
2 1/2 dl strösocker
2 ägg
1 1/2 dl vetemjöl
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker

Garnering:
florsocker

Till servering:
vispad grädde eller glass och frukt

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Smält smöret i en kastrull. Lyft av kastrullen från plattan. Rör ner socker och ägg, blanda väl. Rör ner övriga ingredienser så att allt blir väl blandat. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen ca 20 min. Kakan blir låg med ganska hård yta och lite kladdig i mitten. Låt kakan kallna. Pudra över florsocker. Servera med grädde eller glass och frukt.

Pusshej :*

Estetisk verksamhet imorrn.

Kom precis hem från skolan och jag har ett lite udda problem. Blir jättenojjig när jag ska döda! Haha dödade en idag och eftersom jag planerar mina attacker så hinner jag bli så jävla nervös.. Jag fick ju inte lappen av han jag dödade i fredags så med lite hjälp från Benne så skrev Lotta vem jag skulle döda på en annan lapp. Turligt nog gick dagens offer i samma klass som en gammal klasskompis till mig så jag stämde träff med henne i slutet av dagen och slog till med skeden.
   Dessutom fick jag och Carro (superteamet) slå Jonte och Jakob (fotbollsfreaken) i foosball, det var enbart kul för att dom blev så fruktansvärt nervösa. Vi hade liksom inget på spel men deras tredje förlust mot TJEJERNA. Så kunde det ju inte bli... Haha. Jontes nerver var absolut inte att leka med och händerna darrade som ett asplöv. Bästa matchen var den som vi vann fast Carro hade gjort två självmål (enbart för att killarna inte skulle bli lika förnedrade tror jag).

Upptäckte till min förskräckelse att jag hade lock i det andra örat idag! Jag som trodde att det höll på att bli bra. Snöt mig för ett tag sen när det sa PANG i båda öronen, det gör så jäkla ont plus att jag var tvungen och sätta mig pga syrebrist. Rummet svajade rejält en stund efter, kanske också eftersom jag var tvungen att testa igen. Hade hörlurar på mig och plötsligt blev det megahögt ljud i den högra luren. Hm, I wonder why I had so much hearingproblems in todays Englishclass.

Nu ska jag se top model!
Pusshej :*


Testa hoppa här!

Älgjakt idag med, har en galen pappa så varje pass börjar med att vi får gå massa - mestadels uppför. Men det är skönt att vara varm när man kommer fram (kanske inte svettig dock) plus att jag tycker att det är kul att gå och se i skogen. Det finns mycket mer än man kan tro. Pappa sa tom att han brukar välja passen längst bort just för att kunna visa mig andra pass, skog, märken, rågångar osv vilket inte alls är mig emot.
   Idag började det rätt roligt, var lite mer action än igår men vi fick bara höra, inte se älg. Patrik som är ett år äldre än mig fick skjuta på en kalv för första gången ensam på pass. Men han missade så det slutade med att Nisse for och skjöt den på ståndskall någonstans högst upp efter våran skogsbilväg. Det var en jätteplutteliten kalv på bara 40kg (efter att den var tömd och flådd), han var ju tvungen att skjuta den eftersom den kunde ha varit skadeskjuten och kom bort från kon. Men när han kom fram till hunden (gps) så höll han inte på att hitta kalven, mini som den var.

Sen blev det som inte mer på den dan, såg några coola märken, typ stenar uppställda på högkant och sånt men inga fler djur. Det blidde bara den lilla kalven på hela dan.
Ah just ja, skulle hoppa över ett dike som såg ut typ som på en myr också (pappas idé). Jag var tvungen att hoppa "dit" vilket jag också gjorde! MEN, det var liiiite djupare än han hade trott - Jag hällde ut vatten ur stöveln. Visst är det härligt i skogen!

Nu är jag hemma hemma fortfarande vilket betyder att jag åker in med bussen imorrn, så då blir det skolan direkt. Hoppas att jag inte dör!

Pusshej :*


Bättre lukt än blåbärstvålen.

Var med och jagade idag, eller jagade och jagade.. jag satt på pass med pappa. Men jag blev nästan lite sugen på att "skjuta in mig" nästa år så jag kan uppsiktsjaga. Hände inte så himla mycket just idag faktiskt men jag tycker det är galet coolt att man kan kliva upp klockan kvart över fyra, gå ut i skogen kanske klockan sex - halv sju och sitta där till klockan elva. Det är alltså nästan fem timmar i sträck som man inte gör nånting förutom att tvinga sig själv att vara så tyst som möjligt. Åh, nu börjar mina kinder hetta upp och jag älskar känslan! Som den goda lukten händerna får när man har varit ute och haft vantar en hel dag. Love it. 
   Nu måste jag tyvärr stoppa bort skogsmänniskan i mig och göra engelskaläxa - PÅ EN LÖRDAG. Jag följer nog med ut i skogen imorrn också och förhoppningsvis får vi iaf se en älg då (förutom dom två som Martin och Per skjöt idag förståss). 

Back to reality, pusshej :* 

Idol 2009.

Har suttit och sett på idol (inte jag som styrde över tv-dosan) men det var inte så himla plågsamt som man skulle kunna tro. Fanns vissa som jag gillade riktigt mycket, typ hon med gitarren på gotland, en mörkare kille med gitarr som hade rätt skrovlig mörk röst och en som såg helt otippad ut. Också han med gitarr, haha, men han sjöng iaf Bob Marley tror jag! 
   Jag har ju inte sett så mycket på idol i år men man blir nästan pepp på att testa söka nån gång. Längtar tills dom visar från Umeå ifall att det är nån som man känner! Skulle vara kul om Robin var med, med tanke på det man har hört. Dessutom sökte ju bland annat Sandra, måste se till att se det avsnittet asså.

Nu måste jag på toa :D
haha Pusshej :*

Bananbutt och sked på halsen!

Leken "last man standing" håller på i skolan just nu, det är så galet roligt! Idag har jag dödat tre personer så totalt är det fyra döda för mig. Tycker det är askul eftersom jag inte hann döda någon förra året när vi körde. Det roligaste är när det blir lite fajt (som med Denice i Mu2P) fast jag tycker lite synd om Sara E's mördare, haha. Han jagar henne och folk i klassen skyddar henne - helt otroligt att hon fortfarande lever. Jag ska inte avslöja vem jag mördade sist ifall att offret vet vem han var. Men jag kan säga att jag är taggad på måndagen.
   Det läskiga är att man är helt skakis i hela kroppen efter att man har tagit sitt offer, plus att ingen har hotat mig eller nåt så jag har ju ingen aning om vem som ska döda mig. Jag tror inte att jag vill vinna, eller det är inte så viktigt liksom - men nu kan man ju inte dö! Fast det skulle iofs vara skönt om oron i magen gick över vilket den kanske gör om man är döld. Om du är nyfiken på reglerna eller så kan du checka länken här:
http://www.umea.se/midgard/arkivnyheter/lastmanstanding.5.11787c7012354150a6980001138.html
OCH om du går på midgård men av nån tråkig anledning INTE är med i leken - ANMÄL DIG NÄSTA ÅR!

Pusshej :*


BILDBOMB

Har lagt in MEGAmycket bilder på bdb från sommaren!
CHECK IT OUT! :D http://carres.bilddagboken.se

Kemiläxan är dryg och jag vill ha hjälp.

Mycket snack om designen fram och tillbaka vilket slutade med att jag drog ihop nåt själv med Veras bakgrund. Jag tror att jag har fått det så jag kan ha det så här ett tag i alla fall.
Hatar att jag får mig att tycka att jag är elak pga att det inte verkar som att jag uppskattar det alla omkring gör för mig. Grejen är att jag verkligen gör det! Tyvärr verkar jag klanta mig efteråt så ni kanske inte ser det. Men verkligen, jag älskar när folk bryr sig och hjälper.

Hade friluftsdag med ettorna idag, och det var både roligt och sådär. Men i slutet var iaf bra (massor med fika = Ar2N) och man brukar ju säga - slutet gott, allting gott. Eller hur?

Som ni kanske vet så har jag hostat varje dag i minst fem veckor nu, inte sportat på två veckor och käkat penicillin en vecka. Tror ni att jag är frisk eller? Skulle inte tro det..
   Troligen är det bara virus på virus som avlöser varandra men jag ska iaf ringa till vårdcentralen imorrnbitti. Blir galen på att man inte ens kan snacka med en människa i telefon! Jag ringde före klockan ett och kom bara till en telefonsvarare som sa att ingen hade tid att ringa upp. Det finns alltså ingen på hela Dragonens vårdcentral som kan prata i telefonen fem minuter under hela dagen. Jag förstår inte.

Hur som helst så tror jag att dom kommer säga: "VIRUS - bara att vänta", men jag orkar inte.. får kanske göra nåt blodprov eller nåt, hoppas på det - så länge jag inte svimmar. haha

Måste komma på vad jag ska äta också..

Pusshej :*


Hjälp med designen.

Men asså, jaa.. Det här kunde ju ha varit fin, men fortfarande lite tråkigt.. eller?
Jag uppskattar verkligen att jag får hjälp! Men.. ja.

Friluftsdag imorrn med ettorna, dom ska få så dom tiger, hehe.
OCH den konstigaste grejen har hänt! JAG HAR ONT I HALSEN! Makes no sence at all, jag blir ju less :(
Slut på penicillinkuren imorrn, borde jag ringa vårdcentralen igen? Vad skulle jag säga?..

Jag borde sova, varför är jag inte trött?
Hjälp, haha.

Pusshej :*


HEjsan HOppsan!

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva, men jag ändrade design igen iaf.
Problemet är att den är TRÅKIG, och jag vill inte att den ska vara det.

Pusshej :*
(Dessutom suger det att jag inte får sätta mitt "pusshej" på vänster sida av inlägget utan att allt följer med.


Hejsan, min blogg blev just fulare. Hjälp någon?


Läxa suuuuger.

Asså jag har aldrig känt så här förut, en skum känsla av att inte vara tillräckligt.
Det värsta är att känslan byts av med en annan som säger att jag är för mycket.
Jag orkar inte att jag inte bara kan förstå mig själv, kanske kan googla?

Läste en blogg idag, hm.. kan säga att det var en ganska jämngammal brud från hemtrakten. Fick värsta antikänslan: Varför ska folk skriva om sånt som dom tror är viktigt? (och här är "folk" sånna som har en blogg som egentligen bara deras vänner läser, kanske tom för att vara snälla)

Alla vet att vi lever olika i olika städer, länder, världsdelar. Alla vet att vi är olika och jag tror att alla vet att vi kommer förbli olika. Det finns inget som heter "worldpeace" och personligen tror jag inte att det kommer finnas.
Det finns u-länder och i-länder, vissa har haft fred i 200 år och vissa kommer nog aldrig ha det.

Jag kan ge bort en femma om dan, men även om många gjorde det så tror jag inte att skillnaderna bara slätas ut.
Människan är ett djur som gör allt för sin överlevnad (speciellt USA) hehe.

Förlåt, nu blev jag överseriös.

Pusshej :*


Kommer troligen vara sjuk 4-ever..

Ibland känns det som att jag lånar ut mina axlar tills jag inte har några kvar.
Det är jobbigt att hålla allt inom sig, men samtidigt så himla svårt att berätta.
För det första vet jag inte vad jag skulle säga, för det andra skulle jag inte klara av att tynga ner någon annan.

Det känns som att ni behöver min axel istället för halva min kroppsvikt,
jag får helt enkelt vänta på min tur.

yes!.. vänta..

Pusshej :*


RSS 2.0