25-0 i målskillnad efter två matcher.

27.5 grader varmt klockan halv tio imorrse.
Stenplockning med Oskar och fyrhjulingen:
 - Sjukt dammig i ansiktet
 - Ont i mina ickeexisterande biceps (det var faktiskt mycket och stora stenar)
 - Mina händer luktar koskit fast jag har duschat

+ Röda axlar & smärtande ansikte av samma anledning.

Men hej! Jag ska äta smörgåstårta till lunch imorrn! :D

Pusshej :*

Bränd på axlarna.

Nu ligger jag hemma på studsmattan i skuggan men ändå med tjugofyra graders värme, så fruktansvärt underbart! Dagen har varit bra och klasslaget var asduktiga på brännbollen - även om dom förlorade första matchen. 
   Kastade frisbee med Jonte och Tomas & co. en stund och sen blev det glass nere på stan. Sjukt härlig dag trots den lite skakiga början. Sov lite på bussen så nu är jag redo för grillad kyckling och kanske lite fiskning eller nåt på Nabben.

Ha en toppentoppen kväll!
Pusshej :*

Tuggumiat ner sängen.

Brännbollsyran fortsätter idag klockan halv tolv på plan 32 eftersom klasslaget "Operation Vasaplan" på nåt sjukt sätt tog sig vidare. Borde fara dit men jag har sovit kanske tre timmar (av okänd orsak hihi) inatt och jag tror att jag svimmade på en stol. Eller jag vet att jag svimmade, märkte det när jag vaknade och allt snurrade runt. Nu är frågan om jag ska pallra mitt arsle till ängarna för att se mitt team eller om jag typ ska, åka hem.
   Kanske käka smörgåstårta hos mormor imorrn istället? Det skulle vara roligt att veta när Dennis kommer hem också kanske, för att veta vilket beslut det blir.. Ett sms it is! Fast jag orkar inte skriva det riiiiktigt än.
   Hur som haver så måste jag bestämma om yran, jag ska ju ändå inte spela och lite luft borde kanske göra mig gott. Jag får väl knapra ipren, inget mer med det.
   Justefan! Måste på affärn också, aja det hinns säkert. Hur lång tid tar det att cykla till mariehem? - Märks väl (om jag far) :)

Ska nog berätta om gårdagen sen också, men jag orkar verkligen inte nu.
Pusshej :*

Tre blinkande oranga msn-rutor.

Imorrn är det helg, sjuukt efterlängtad. Helt galet vad tiden går fort nu och jag som kanske inte reagerar normalt blir typ lugnare och lugnare vad gäller skolarbetet. Sovmorgon, prov och en kemilektion.. Sen äre banne mig bara roliga saker på g. Det här kommer bli en toppenhelg, jag hoppas det, jag känner det på mig. Om det inte blir det så kommer jag kanske bli besviken faktiskt. 

Vi har ju "Operation Vasaplan" på yran och jag hoppas att dom kommer äga sönder, jag måste nog dit och hejja! 
Det blev inte alls mycket av sovandet inatt, jag somnade och vaknade självmant strax före sex - pigg efter ca tre timmars sömn. Galet och omoget dåligt. Så ikväll måste jag sova, kan längta efter morgondagen och natten med älsklingscarro! Det var så himla längesen att jag var tvungen att bjuda in mig själv - men det vare värt!     

Godnatt nu snart :*

Tripphistorier på bloggen.


En sak mindre på listan.

K a n  i n t e  n å n  b a r a  k o m m a  o c h  l ä g g a  
s i g  i  s ä n g e n  b r e d v i d  m i g ?
J a g  o r k a r  i n t e  n u ,  j a g  m å s t e  k o m m a  u t . 
N å g o n  s o m  v i l l  h a  b e s ö k ?

Pusshej :*

Här kommer vi som bor i Svingelskogen.

HUR :
Svarar du i telefonen : "Hallå?"
Tycker du om gul-bil-leken: Är det våldsamt att skriva att jag gillar att ha en anledning att smälla till folk?
Mycket pengar har du i plånboken just nu: 254,50 riksdaler
Mycket är klockan: 19.21
Många kontakter har du på msn: 160 offline + 32 online, orkar inte räkna.
Spenderar du en regnig dag bäst: Myspys med elektronik, spel eller musik.

VEM :
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där ? "Jadå:) annars kan du kolla på carro, hon har snyggare anteckningar:p" från Elin P W
Pratar du med just nu på msn? Ehm, typ Olivi@ ifall det räknas att fönstret är öppet och rutan svart
Ringde dig senast? : Mamma
Pussade dig senast? Dennis
Vill du kasta en sten i huvudet på? Svenskaläraren kanske (A)
Saknar du mest just nu? Jag vet inte, kanske Dddddu.. haha
Ska du träffa imorgon? Massa, Caroline!
Sov du med senast? Frida
Vem fick du senast sms av?: Haha "Elevskyddsombud" - Isabell

JA- OCH NEJ-FRÅGOR :
Cyklat utan händerna: Ja
Gråtit en hel natt: Nej
Druckit så du spytt: Ja
Åkt vattenskidor: Ja
Åkt rullstol: Ja
Gjort en bakåtkullerbytta: Ja
Köpt lösgodis för över 50 kr: Ja troligtvis
Haft träningsvärk: Ja
Önskat att du var det andra könet: Ja
Sett din kompis i rosa kanindräkt: Nej, men en vit!

Bara för att fördriva lite biologitid ^^

Pusshej :*


Ddddddu..

Biologi klockan 15.30, det var planen. Självklart sprack den när jag kollade på klockan 15.29 och kom på att jag ville skriva ett inlägg. Skulle kunna ägna ett A4;a åt att klaga på vår lärare men jag tror att Frida får ta den smällen muntligt istället. Känns typ som att jag fick henne att gråta, skumt speciellt med tanken på att jag log som ett fån. Inte mitt fel, det har bara blivit så - det är så!
   Jag tror att jag utan min egentliga vetskap alltid tänker att det är så, det är så det är. Allt händer av en anledning på nåt sätt och trots allt som skulle kunna gå att ändra skulle jag inte vilja leva i någon annans än min egen värld idag (möjligen någon som har snäppet mindre skolarbete att göra).

Livet leker och jag är leksugen, men det får bli efter biologin :)

Pusshej :*

Jag är född i mars.

Stämmer det för er?

januaribarn: tröga, tråkiga men söta.

februaribarn: söta, trevliga men jobbiga.

marsbarn: otrevliga, tjuriga men snygga.

aprilbarn: puckon hela högen, men underbara.

majbarn: snygga , gulliga men riktigt osmarta

junibarn: heartbreakers, dissare men trevliga.

julibarn: snälla, glada men blir lätt sårade.

augustibarn: söta, glada men förstör för andra.

septemberbarn: smarta, coola men sårar lätt.

oktoberbarn: musikaliska, snygga men tråkiga.

novemberbarn: bra vän, underbara med sårar ändå.

decemberbarn: glada, söta men tröga

Turken är förlåten.

Jag och Carro ska fixa mat från maccedonken, turken i kassan är helt efterbliven och fuckar upp det totalt för sig själv och den andra kön, framförallt för kändes det som. Lite i chocktillstånd är jag nog redo idag efter kvällens händelse att säga att jag förlåter honom. Helt galet I know, men ni kommer fatta.

Vi står sex tjejer inne på McDonalds och de flesta börjar skratta, det visar sig att mannen i kassan hade krystat ur sig att marängsvissen var äcklig när han hörde att folk funderade på att ta den. Väl framme i kassan ångrar han sig och säger att den är jättegod; "vill ni ha ett smakprov?"
   Självklart vill vi det och vi får en liten bägare med glass, maräng, chokladsås och marsmallows, nåt av det smakade lite banan. Jag vet inte om den var jättegod men det var ju gratis! haha. 
  
Linn får sin McFlurry men den är inte omrörd, hon vågar inte be om att få den så heller så Carro går fram och säger typ; "kan du röra om den?" i ganska bestämd ton. Han säger att maskinen är trasig men börjar gräva i glassen med skeden innan han ger tillbaka den och säger nåt i stil med; "rör den själv, det kommer ändå smaka bajs".
   Det sista med bajset tror jag bara att det var Hanna som hörde för alla gick och satte sig men hon hade inte betalat så hon stod kvar vid kassan halvt ihopböjd i fniss. 
  
Turken ger henne sin glass och frågar mig om inte jag ska en; "jag har ju redan gjort i ordning två till". Jag säger nej men han går iväg till glassmaskinen, fyller bägaren och ställer den på bänken. Skumt tittar jag på honom och han skjuter fram den mot mig. "Får jag den?" var jag tvungen att fråga men han schyyy;ade bara tillbaka. Glatt tog jag glassen och fnissade vidare till dom andra. Kan också tillägga att det inte var någon liten "glass med topping" utan en stor McFlurrybägare med alla marängsviss ingredienser PLUS daimströssel!

Haha tack vare honom har turkar fått liiite större förtroende hos mig men då tror jag inte heller att han var en riktig turk, han var nåt annat konstigt!

Pusshej :*


Carolinerna svävar på rosa moln.

Trevlig kväll igår.

Tidigare ikväll.

På något sätt kände jag mig lite ägd.

Jag ligger på kökssoffan och något biter/sticker/gör illa mig på magen, jaa jag hade tröja alltså under den. Halvt chockad och gnölande ställer jag mig upp och börjar skaka på tröjan. Lite röda fläckar kommer på magen och bredvid när jag har ont svider det också. Efter ett tag bildas en liten vit svullnad med en röd prick i, det är ett faktum att jag har blivit biten - under tröjan - inomhus..

Till råga på allt så fanns ingen bov, inget kryp,  ingen geting.
Sticket hade alltså appearat från ingenstans!

Typ en timme senare frågar pappa vad katten kollar på vid soffan. Jag går och kollar och självklart är det getingjäveln!

Så nu har jag dödat den jävla getingjäveln med två ihoprullade tidningar, bild kommer + att jag ska börja använda uttrycket "jävla getingjävel" som synonym för kärring.

Hade över 37 grader i temp vilket är minst en grad över mitt normala så ikväll måste jag sova.

Pusshej ;*

I'll walk down the lane with a happy refrain.

Jag älskar att Elin fick ett bakryck halv elva en onsdagkväll!
Tyvärr så är jag nog inte tillräckligt kry att vilja smaka, men bara själva grejen liksom :)

Konserten gick faktiskt toppen och det var sjukt kul att göra den (trots mina plågor), hoppas att jag inte smittade någon med läskiga bacillusker bara!

Nu snart ska jag försöka övertala Elin om att gå isäng.

Godnatt! :*

Det är kul att folk kommenterar.

Haha, Alexandra undrade om jag var bakis - om det vore så väl.
Åh, jag tror att jag är på toppen av min sjukkarriär!

Tagga konsert ikväll.
Not.

Feberyra och illamående.

Det här måste vara den värsta nattem i hela mitt liv.
Klockan är 03.54 och jag sitter på det kalla, hårda toalettgolvet och kan i princip inte göra någontiing.
Så fort jag rör en endaste lite lem, som att tippa huvudet framåt för att se tangentbordet gör det ont och jag mår illa.
Jag mår så fruktansvärt illa så jag kan inte gå, dessutom är det asvarmt och där jag sitter är det kallaste stället i huset. Jag gäspar hela tiden men kan inte sova, har klämt i mig en ibuprofen men den verkar inte hjäpla.

Jag orkar  inte skriva mer nu, be för mig.

Puss



Tilllägg klockan 04.04: Plötsligt känns det sjukt mycket bättre, ni kan nog alla kanske räkna ut varför. Det bränner iaf i min hals nu och jag brukar inte tycka synd om mig själv men nu är det nära!
Eller det kanske var närmre för tio minuter sen egentligen.

Men hur ska det bli med konserten?
Fuckfuckfuck, jag är ju Aldrig sjuk! (nu går det inte ens att förneka att det är så situationen ligger till)..


Måste typ försöka sova nu tror jag...Pusshej :*






Headace.

Det är egentligen sjukt coolt hur kroppen kan gå från en gäsp till sjuttioelvatusen grader på kinderna och huttrande ben på två sekunder. Kroppen är underbar, right?

Jag brukar neka illness, men nu är det fan nära.. Till och med benen är strörda! .. och ryggen och nacken.. och munnen!
Jag orkar inte skriva på tangentbordet längre och i min hjärna blinkar en röd skylt som säger: "Ur funktion"

It's a summertime.

Sitter i sängen i en ganska oskön ställning med fötterna uppdragna och datorn på "knät", tur att man har en bärbar dator, eller jaa tur och tur? Men jag skulle absolut inte orka sitta på en stol i hundra år och roa mig vid datorn, finns inte på kartan faktiskt.
   Försökte vara duktig och göra fysikrapporten men nu när jag har rättat dom enkla bitarna så orkar jag verkligen inte ta itu med dom där man måste tänka, de s.k. mvg-uppgifterna I guess.

Det som är mest jobbigt nu är att mina kinder hettar så där oroligt igen, likadant som dom gjorde typ förra tisdagen. De hettar och det bränner under ögonen, jag intalar mig själv att det bara är trötthet - vi har ju konsert imorrn! Och på tal om det så övade jag Singin' in the rain på singit idag, gick faktiskt sjukt bra och nu känner jag mig tryggare tills imorrn. Bara vad jag ska ha för outfit som fattas alltså..

Har också kommit på att när våren kommer så tar den med sig "kärleksdoktorerna", haha alla snackar med någon antingen om sina kärleksbekymmer/-förhoppningar eller med någon annan om deras. Sjukt roligt faktiskt när man blir frågad av personer som man inte trodde skulle öppna upp sig för en.

Nu orkar jag inte skriva mer för det låter ett läskigt ljud när jag klickar på en knapp på tangentbordet, kanske har datorns kontakt med marken efter skolan något med det att göra. Dessutom är det nu mera en bit av hörnet på locket som är borta, jag joinar My's dator!

Åh! det var ju alldeles alldeles nyss som jag lade ut bilder men massa snö! Snart är sommaren här och jag längtar :)

Pusshej :*

Engelska nationella, speaking idag.

I lördags var det asmånga som tittade på min blogg vilket jag självklart tycker är jättekul! Hoppas att ni har tittat på inlägget om Moa fem år! Haha, jag tror att det är min favorit, för tillfället i alla fall.

Idag har jag nästan varit dukig, har en tendens att om jag väl bestämmer mig så brukar saker lösa sig - åtminstonde om det har med skolan att göra. Så idag har jag bestämt mig för att skriva fysikuppsattsen, har skrivit ett A4 nu på en knapp timma så när miljöpåverkning och energiomvandlangar är ditsatta är jag klar. Det ska bli klart idag, det måste det! Jag måste få något bortgjort så att det psykiska kommer ikapp, om jag bara hinner göra lite nu så är det faktiskt inte så himla mycket kvar i skolan.

Nu ligger jag på sängen och det är dövarmt som vanligt! Haha, jag börjar hålla med Dennis.. det behöver inte bli varmare än så här. Hur i all fridens värld ska jag klara Kreta i juni?! Taggar som satan inför resan med JP och mammorna.

Åh, måste gå och länsa kylen/frysen på nåt ätbart, kanske återkommer om jag kommer på nåt fiffilurigt att skriva.

Pusshej :*

Fuckface.

Jag tror, jag tror att jag håller på att bli knullad av mitt eget liv. Och det värsta är att jag inte kan göra något åt det.
"Allt har två sidor" - kan nån jävel vara snäll att vända blad? Så att det som jag borde göra nu men tydligen inte fixar bara hamnar på någon annan?

Kärleken i unga år.

Moa fem år kommer fnittrande fram till mig och frågar; "Är du kär i någon?"
Jag svarar ungefär, jaa kanske lite och frågar sen om hon är det.
Genast sänks hakan och fnittret börjar igen - "Jaa.."
Jag börjar fråga vem det är men det kan hon ju inte säga fast efter ett tag säger hon att han gick på hennes gamla dagis - men inte nu längre.
Jag frågar henne kort om skolan, den ska hon börja till hösten men lilla Moa glider lätt in på pojksnacket igen.
"Han sitter i det här rummet"
Under hela samtalet småsneglade hon åt en speciel pojke i sofforna och tillslut säger hon att det är Oskar.
Fnittret börjar igen för hon berättar att han är ju så söt! "Jag brukar gå omkring men jag kommer alltid tillbaka hit för att vara nära han, för att titta på han, han är så gullig" - fnitter.
Jag kan inte hålla mig för skratt utan tycker verkligen att hon är urgullig! Sen så råkar ju Oskar vara min lillebror också vilket gör det om möjligt ännu lite sötare.
Jag frågade även hur länge hon hade varit kär i han, men det visste hon inte riktigt - en stund.
Hennes mamma kommer förbi när Moa frågar vad jag heter och säger; "det här är ju Oskars storasyster, visste du det?"
Nää, det visste hon inte.. kanske blev det lite fnitter då också.
Mamman fortsätter; "She told me that she's in love with Oskar tonight", haha föräldrar är lömska!
Aja, jag svarade bara ungefär; "me to" och log åt henne.
Moa ville också spela tv-spel så jag bad Oskar visa henne hur man gjorde - oj vad hon fick sitta nära.
Sen säger hon, fnittrande igen, till mig; "hihi, vet du vad jag ska göra med Oskar när jag blir lite större?"
Jag ber henne berätta, så hon viskar i mitt öra; "Jag ska pussa honom!"

Precis när hon ska åka hem så ber jag henne säga till mig när hon har pussat honom och hon säger; att "nästa gång som jag är här och du är här på folkan, då har nog jag pussat han". Hon berättade om någon plats men jag hörde inte riktigt..
"Kanske Oskar eller någon annan kille!, men då har jag nog pussat han."

Haha jag undrar om hon kommer bli en liten killtjusare mån tro..

Pusshej :*


Kareoke och fylledans.

Blev lite smått skrämd av min egen syn när jag, med min moped, körde way too close tre älgar (ko och två kalvar). Såg dom inte förrän kon som var sist precis skulle lämna vägen och var kanske max 25 meter ifrån mig. Jag trodde dock att jag skulle bli mer uppjagad än jag blev, brukar bäva för att möta några djur när jag kör. Igår var det en hare som höll på att bli offer för min bristaktiga uppmärksamhet.

Var på folkan där det med schlagertema var buffé och alla möjliga slags människor. Som de treåringar vi är busade vi såklart omkring och drev med de små, pilatesbollar är inte att underskatta kan jag lova! Haha, och den där jävla bänken i källaren.. Vem sätter en bänk precis för dörren så att smalbenen ska falla offer varje gång? Ni kanske har förstått att vi körde utan lampor, man fick ju inte vara där nere egentligen.. eller så var det bara vad vi önskade. Speciellt när vi hörde nån liten; "jag lovar att inte säga till nån! Kom fram!" var det extra roligt att springa ner i mörkret. Riktigt länge sedan jag träffade Marcus också, så det var riktigt trevligt.

Dessutom kom jag på att mitt klagomål om mopedens läte när jag startade den igår inte var helt obefogat, då tänkte jag bara att det var för att jag var van vid vesporna i stan.. Men när Lucas konstaterade att ljudet kom från mitten av mopeden och inte från avgasrörets ände upptäckte jag att träpluggen var borta. Skillnaden mellan ljudnivån nu och när man satte fingret för hålet var ganska rejält märkbart! Det blir väl å fixa imorrn kanske, hoppas jag :)

Alltså allt som allt en trevlig dag även om jag gärna hade varit i stan också på samma gång. Känns dock sjukt konstigt att inte ha fått ett "gomorron"-sms eller hört från pojken på hela dan, typ första gången på två, tre veckor.

Hoppas att allt är som det ska och kanske som jag vill att det ska va,
godnatt :*

En hare, tre svanar och en skrikande moped.

Varför verkar det som att kroppen ska ta ett steg emot så fort hjärnan har bestämt vad den verkligen vill. Till och med i drömmen som jag nyss drömde var det så, jag minns dock inte orden men bara att; "jaa, även kroppen satte emot" - det är nog ingen idé ungefär.

Just nu syftar jag väl främst på två saker, det faktum att min hals smärtar och vi har konser på onsdag men även det faktum att mannen bakom min födelse i princip har tvingat hem mig till skogen över helgen. Jag brukar inte ha något emot skogen, men när ringer någon från staden en fredagkväll och helt enkelt verkar ha det liite roligare...
Det skulle inte vara helt fel att vara där och träffa dom/den man faktiskt vill träffa en lördagkväll.
   Men hej, det är väl bara att bita i det sura äpplet och försöka vara duktig istället, kanske är det mest eran lost det vet ju inte jag som är van att åka hem.

Anledningen till att datorn har åkt upp klockan 09.51 var till en början biologihelvetet, men sen läste jag en jättemysig blogg som jag skulle läsa igår men inte orkade. Helt plötsligt fanns det uppe explorer-sidor med diverse fina rubriker som Apberget, blogg.se osv.
   Nä, måste faktiskt ta tag med biologin på riktigt men jag kanske går ut och gör det, från mitt fönster ser det ut att vara asfint väder. Fast å andra sidan gick solen i moln precis just nu! Det finns en övre makt som vill mig något ont, det fick jag ju förklarat för mig på labbprovet.
Bara inte allt är dömt att misslyckas.

Ha en bra dag!
Pusshej :*

Dagens.


Maj15.

SItter ensam hemma i lägenheten nu, helt sjukt skönt faktiskt! Funderar på att inte ta bussen förrän 25 över fem och bara vara själv en stund. Den andra går tio över fyra och med mitt tempo idag lär jag ju inte hinna med den iaf. Jag svettas som en gris och miraklet skedde imorrse när jag vaknade och frös, men nu har den sköna känslan alltså gått över och det är bara asvarmt. Får lust att klä av mig och springa omkring i bikini eller nåt, vet dock inte om det skulle uppskattas av grannarna så jag låter bli.

Det har varit en grymt jobbig vecka även om jag kanske inte har gjort så mycket egentligen, jag har hur som helst varit helt utmattad på kvällarna och nää... det betyder inte att jag har lagt mig ovanligt tidigt - tyvärr. Jag tror att jag har varit lite småsjuk och hoppas bara med hela mitt hjärta att jag inte behöver bli sängliggandes. Vi hade labbprov idag vilket kunde ha gått bättre men det känns ändå som att det som hände var utom min makt. Har också snackat med våran lärare om mitt betyg och det verkar kanske som att jag har chans att inte behöva sänka mig. På måndag är det engelska nationella, pratdelen och på onsdag ska biologin in. Jaa just ja, precis den stora avslutande kursuppsatsen som jag knappt har börjat med. Känns inte toppen kan jag lova, ljuset kommer väl i att jag inte börjar förrän kvart i ett på onsdag och att vi har konsert på kvällen, KOM OCH TITTA DET ÄR GRATIS!

Hade kanske tänkt lista skolarbetet som är kvar men jag vill varken göra er deprimerade eller visa hur mycket jag ligger efter, så vi spar på det. Hur som helst så är det sjukt lite kvar av skollovet. Hoppas att någon orkar läsa fastän jag har nån konstig trend som gör att inläggen blir aslånga!

Sen har vi ju det där... Jag tror att jag följer brudarnas råd och skiter i grabbarnas faktiskt, känns lite granna som att det inte är jag som behöver höra deras utan den andra parten. Haha jag är dock väldigt tacksam över råden. Vi får se hur det blir med det där och snart är det ju kulturnatta! TAGGA :)

Har totalt tappat rubrikfantasin btw, så dagens datum får duga (hoppas att jag inte härmar Klara)
Ärta peacehjärna :*

maj14.

Om morgondagen är som idag dör jag.

Bon appetit.

Hallellåja!

Jag har funderat över om man borde förklara varje rubrik till inläggen, kanske speciellt eftersom mina rubriker har en tendens att vara sjuukt random! Ta tex inlägget Big yellow (röd) taxi, hur tusan ska någon annan än jag veta vad det betyder. Den rubriken kom ifrån låten jag lyssnade på för tillfället - Big yellow taxi, och det faktum att granis cykel, som skjutsade mig till stan, var röd. Dagens rubrik däremot är helt ocool och kommer enbart från pizzakartongen bredvid mig.

För visst måste ni bloggare erkänna, att bakom varje rubrik finns det en tanke. Ungefär som namnet på en tavla eller undertexten på msn, de orden är totalt mellan raderna och även om man ibland önskade att folk fattade så är det nog inte ofta så. Ibland är det självklart tvärtom! Man skriver ett par initsialer på sitt ex som rubrik och tror inte att nån ska koppla - in your dreams. Nä, hela rubriken kan vara ett inlägg i sig! Det ser ni ju här fastän rubriken bara var en ocool slogan från pizzakartongen.

Peace!


Maj13

Hej hej hej!
Glömde ju en rätt viktig punkt på gårdagens lista över dagen så här kommer den:

  • En av världens superbästaste kusiner fyller 23 år, hoppas att du fick en bra dag och att tårtorna smakade! Jag önskade att jag hade kunnat komma men det känns som att det är så mycket man ska hinna med nu.. Våren...

Att njuta av sovmorgonen imorrse fungerade väl sådär med tanke på att jag säkert vaknade klockan sju, kan någon lära mig att sova? Sen så ringde Mickan klockan åtta, då var jag visserligen halv-vaken men det tog ett bra tag innan jag fattade vem det faktiskt var jag pratade med.  Undrar vad som skulle stå om jag skrev en dagens lista..? Lets try it:


•·   Aschill sovmorgon (med nyponsoppa) som förövrigt snart är slut

•·   Får tillbaka kemiprovet - hoppas det gick bra!

•·   Citronkyckling på vildmannen

•·   Dryg biologi

•·   Musik! Repar jävel nu inför konserten den 20:e, dit kan ni ju komma

•·   Sen så ska det komma några och kolla på lägenheten som förövrigt är städad och asfin!


Nu MÅSTE jag göra mig iordning eftersom jag inte längre har en cykelnyckel!


Vi ses! :)

Pusshej :*


D (B) - Dagen

Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där.
Vi ser ju inga stjärnor där intet mörker är.
I ljusa irisringen du bär en mörk pupill.
Ty mörkt är allt som ljuset med bävan längtar till.
Var inte rädd för mörkret ty ljuset vilar där.
Var inte rädd för mörkret, som ljusets hjärta bär.

Jag tror att den här är till dig Klara, ibland behöver man mörkret för att se det ljusa. Kanske är den mest till mig själv, mörkret är jättemysigt och vem vet vad som kan hända när det är mörkt! :] hihi
Sköng förresten den psalmen på konfan! Rätt fin faktiskt :)

  • Idag hade vi nationella matte B, det var svårare än jag hade trott men nu känns det helt sjukt bra att ha det gjort! Trodde aldrig att jag skulle sitta i nästan fyra timmar med ett prov, men det var inte lika jobbigt heller som jag hade trott. Låter kanske skumt men tiden gick rätt snabbt fast det var svårt.
  • Sen så var jag, Klara, Alexander och Joakim på stan vilket var asnice! Käkade glass, fotade lite diverse tröjor (ni fattar nog vad jag menar annars kan ni ju fråga) och strosade allmänt omkring. Pojkarna skulle tillbaka till sin språklektion.
  • Fick lite private time med Klaris, det var jättetrevligt att bara snacka lite smått - länge sen sist.
  • Kom hem och har haft ett underhållande, lärorikt och mysigt samtal med Niklas, haha. Jag ska försöka bättra mig!
  • Nu är jag allmänt trött och satsar kanske på feber eller nåt.. om det inte var så att jag aldrig har feber.
  • Måste plocka upp lite från golvet eftersom Frida har lovat att dammsuga rummet, thank god! :D (jag dammsugade och skurade resten igår)
  • Måste få iväg det där jäkla pmset för att visa att jag KAN! haha
  • Tjugo i sex kommer Evelina och plockar upp mig och då blir det fotbollsträning, hoppas för allt i världen att det blir roligt!
  • Sist men inte minst ska jag sova en låååång natt och njuta av den extra långa sovmorgonen imorrn. Om det känns bra kanske jag försover mig från elvatiden på torsdag också?

Fin fin lista på dagen,

Pusshej :*


Cyberspace.

It's only words, not even printed on sheets, so why bother?

Of for a new heavy day in school, wish me luck!

pusshej :*

Big yellow (röd) taxi.

Jag tycker om när oväntade saker händer.
Jag tycker om när dom oväntade sakerna blir roliga.
Jag tycker om att andra gör så att oväntade saker händer.
Jag tycker om att andra hittar på oväntade saker som är roliga.

Men just nu skulle jag vilja att den inte så oväntade saken hände, det har varit en bra dag i alla fall.

Pusshej :*

Jag ska måla hela världen lilla mamma.

Just nu är jag smutsig. rödflammig och händerna stinker lagård - but I like it!
Kan faktiskt skryta med att jag och Carro har varit sjukt duktiga idag och målat hela framsidan på huset. och vårat hus är faktiskt ganska stort! Men om man har finfina sky-liften och traktorskopan så går det finemang!!
   Självklart fick vi lite hjälp också av mamma, pappa och morfar men vi har ändå jobbat hårt :)

Nu bär det av in i duschen för att sen åka in till stan. får väl se om jag kommer tillbaka till träningen imorrn eller om förkylningen urartar..

Pusshej alla goa! :*

3.40 in i låten :]


Laughing at clouds.

Hade rep utan lärare på musiken idag, gick faktiskt ganska bra! Men jag blir irriterad på att man kan sjunga sisådär först och sen när det inte gäller så låter det helt plötsligt awesome.. Det går ju träna upp sin röst och det märks. Nu när vi är inne på sångstadiet så måste väl alla gratta Sanna idag! Hon var och träffade idoljuryn igår men tyvärr så spelade nerverna henne ett spratt. Det coola är att dom faktiskt verkar vara som man ser på tv. De var hårdare än jag nog hade trott även om dom inte sa så mycket rent elakt egentligen, men då känns det ju också lite som att det var vår lilla Sandra. Haha som att dom borde ha varit lite extra snälla med henne !

Dessutom nu när jag skrev rubriken så började jag tänka på att vädret är askonstigt! Eller ja, okej då.. höll på att skriva aprilväder och det är ju nästan sant, hoppas bara att solen tar över och sommaren kommer. Fast den får inte komma för snabbt - för då kommer inte jag hinna med allt jag ska göra.

P.S att ligga på en fotbollsplan i solen i timmar äger - ni borde testa, fast helst inte ensamma :) D.S

Pusshej, nu ska jag se Janne Långben the movie! :D


Av med kläderna!

Sitter på matten och går igenom till NP på tisdag, det är så sjukt mycket som ska med och tyvärr så har jag inte varit speciellt aktiv på lektionerna. Men men, delproven har gått bra så det ska nog lösa sig! Har värsta ordlistan nu som det bara är att checka av.
Annars är allt bra och livet leker, snart kommer sommaren och för första gången känner jag på riktigt hur härlig våren är. Fåglarna kvittrar och snart blir det till att måla huset, tro mig när jag säger att ni kommer att märka när det är målat. Jag har en tendens att måla mig själv lika mycket som huset, haha.

När det gäller skolan så vet jag inte om det är mycket eller lite som ska göras, det är bra att man har koll.. Men jag är i alla fall inte stressad. Jag kommer inte ens på nåt ämne som vi har kvar att göra prov i, förutom NP ofc. Istället har vi massa inlämningsuppgifter som ska skrivas, räknas och lämnas in - inte min starka grej med tanke på hur dålig jag är på att plugga. Kanske väljer jag att göra ett prov i biologi iaf, för att slippa en uppgift.

Sommar sommar !
Dessutom blev jag asglad när jag snackade med min pappa, den gubben är inte dum och han kan man prata med när som helst om vad som helst. Även om han inte är en jättejättebra lyssnare så fattar han och är jäkligt smart!

NU måste jag ta tag i matten på riktigt, försöka iaf.. Satan vad långt inlägget blev nu igen!

Pusshej :*

Ansvar.

Ansvar betyder att man ska stå för sina handlingar, men om min godartade handling leder till en oavsiktlig olycka - är olyckan då mitt ansvar, även om den egentligen utförs av någon helt annan bortom min vetskap?

Om det är mitt ansvar: Blir det inget alls som är den andre personens fel då och allt ligger på mig?
Om det är hans ansvar: Ska jag bli den som är tvungen att stå för det om han inte gör det, eftersom jag liksom är tvåa i ledet?

Hur ska jag veta när jag har rätten att skylla ifrån mig och stå upp för mig själv när jag vet att någon måste sättas dit, om då inte jag "anmäler" denna någon, hur ska jag överhuvudtaget kunna frikänna mig själv?

Det här var en bra dag, det var den verkligen. Sockersöt och hur underbar som helst, men problem kan hopa sig ändå.
Ibland får jag en slags hemlängtan efter hackspetsens oskyldiga arbete som lever om så förbållat bara för att få slippa vara den som tar ansvar, det är jobbigt att vara stor..

Pusshej :*

RSS 2.0