Reunion gamla klassen 13:e december??

Hallu, ligger i elin med litet e PW's säng och känner mig lite tvungen att skriva ett inlägg, sjukt drygt faktiskt. Ikväll lyder planen partaj med klassen, förut var jag liite skeptiskt mest för att jag hade beslutsångest om vad jag ville göra av kvällen men nu känns det bra. Hittade typ trikådressar som var vita med svarta ränder så om Klaras lillebror vill arrestera mig med handfängsel så skulle outfiten vara perfekt. På festen igår så gjorde jag nog Amanda lite besviken eftersom jag istället för att göra mig ful, kalla mig ett troll och sen går på fest tar på mig den "lilla svarta". Jag är helt enkelt lite för feg men tänkte försöka gottgöra för mig ikväll, känns som att man har mindre att förlora på klassfesten än i Bygdsiljum OM det hade varit så att jag blev ful - vilket jag såklart inte kommer vara ikväll!

Om festen igår så var det helt ok, tyvärr lite lite folk men jag tycker bara det är skönt att få umgås med alla gamla vänner och träffa nya som känns.. ja jag vet inte men kanske lite mer lika mig. Låter det helt galet?
   Det bästa var typ seriöst när jag, bellan och Äm åkte en tur med Björn i bilen.. ELLER NÄ, det bästa var när jag fick höra att ROBIN läste min blogg. Hehe.
Summa sumarum så var det en bra kväll och det ska bli skönt att ta det lilla lugna ikväll. Just det, jag och elin måste ju börja göra klart våra dräkter snart också - klockan springer iväg.

Pusshej :*


Of we go - snart.

Hejsan hoppsan, sitter inne på kontoret med fyra ögon på skärmen varav två tillhörande Äm, hon hälsar och känner sig minre obekväm än jag hade tänkt dock alltid lika nyfiken. Vi ska iaf till Bygdsiljum nu snart så snabbt mamma har druckit upp kaffet på barnkalaset (60-årige Peter från Holland).

Here she comes - of we go!

Vi ses sen, det är party hur som helst och jag hoppas att det blir AWESOME!

Pusshej :*


For you Sanna.

 
Sorry for tungan dude.
Pusshej :*


Så jävla värdelöst.

Nu ska ni få höra om vad som hände idag vilket faktiskt är en otroligt normal dag för Caroline Skogen Resoluth.

1. Jag vaknade jag av att A-M ringde och bad om hjälp
2. Jag låg kvar i sängen fast jag hade saker att göra
3. Jag startade datorn och loggade in/ut från msn i förhoppning om att synas
4. Inte många värda är inne på msn före klockan tolv en dag på ett lov
5. Jag går ner i XXXXL-pyjamas men gör inte frukost utan väntar
6. Sätter mig (i sängen = lägger mig) vid datorn igen, samma msn-drama som förut
7. Går och laddar en tvättmaskin
8. Ringer mamma och frågar vars tvättbollen är
9. Häller i tvättmedel i maskinen
10. Går därifrån
11. Ringer mamma för att fråga nåt jag vet - hon svarar inte
12. Frågar pappa som svarar det jag visste
13. Trycker på startknappen
14. Äter den bortglömda frukosten i min sov-tshirt
15. Pappas anställda kommer in - jag har knappt kläder på mig
16. Lägger mig vid fuck-msn men känner mig fortfarande lite ensam
17. Mamma kommer och påpekar att jag inte har klätt mig
18. Jag försöker påstå att jag har gjort nåt
19. Jag går till Nisse och A-M
20. Kör med fyrhjulingen mot oss och upp i skogen
21. Plockar en-ris
22. Fotar
23. Plockar en-ris
24. Kör mer än jag måste
25. Njuter av solen och offroad-körning
26. Dumpar fyrhjuling och ris hos A-M
27. Får köra lite biil hem trots att vi inte har tagit kurs med A-M
28. Kommer in genom dörren efter att ha varit ute typ 1,5h
29. Mamma undrar vad jag kommer ifrån och har inte märkt att jag var borta
30. Jag hänger upp tvätten
31. Jag orkar inte lägga jeansen i tvättmaskinen fast jag vet att jag måste
32. Jag sitter med musik och samma bajs-msn nere i kontoret

Sammanfattning av en normaldag: Nåt pluttelitet nyttigt arbete efter många om och men, skogstur, dator.
Haha måste vara rekord på mest värdelösa inlägg?

Pusshej :*


I got soul but I'm not a soldier (NIKE-reklam).

Hejsan, min mamma som inte är ett big fan of håltagningen klagade på att jag "spände den" - hennes ord. Låter ungefär som när man är stolt över sina muskler eller nåt och jag blev irriterad, det blev i alla fall orsaken till att ni fick en cam bild tagen på två sekunder. Jag hade nämligen tagit x många egobilder men (!) jag har ju lite svårt att hålla tungan i munnen därför blev det suddigt och bra, se det som old school eller nåt.

Idag står tvättning och enbärsrisplockning högst på listan, jippie joe jippie jay säger jag bara. Nä men tvättningen måste bli av, är ju faktiskt mina kläder och de luktar lite hmf sådär. Plockningen on the other hand var AnneMaries förslag, hon ringde och sa att hon var lite crippled så då får man ställa upp. Blir nog skönt att komma ut en stund och dessutom får jag ha med mig en balta-sax/-tång/-avklippare och icke att förglömma - fyrhjulingen.

Jag hjärtar brum brum på fyra hjul
.. och två
.. och sex!

Nu har ni fått lite inside och onödig information, om en stund ska jag äta frukost också. Kablaam! Kände ni hur den meningen bara gjorde hela det här inlägget såå mycket bättre?

Men en till sak också, kommentera mera, det har börjat slappas av nu? Jag gillar kommentarer, du gillar kommentarer, ALLA gillar kommentarer so just do it.

Checka också elin med litet e PW's blogg, hon är ny i cyberspace (A)
Pusshej :*


Resultat klippning:

Hehe, jag drog igång web-camen idag, säg till på msn om ni vill se mig!
Om klippningen så kan jag välja om jag vill ha rak eller sne lugg, plus att jag gillar färgen men det är vääldigt annars.



Pusshej :*

Fussball-besvikelsen vägs upp av moppekörning?

Hejsan, ligger i sängen och tänker på.. nu när jag tänker efter så tänker jag nog inte på så mycket alls. Blev däremot nyfiken på Anna-Karins kommentar (förra inlägget) där hon skrev att det var farligt att klippa sig.

Betyder det att du inte blev nöjd gumman?

Annars har jag väl inget att tänka på förutom att hålla huvet högt och gurgla med saltvatten + att jag måste moppa till klippningen om en halvtimma (1,3 mil kanske).

Förresten så var det trevligt i robban där jag bland andra träffade/ hängde med Amanda, Frida, Sandra och Elin O. Dock fick vi från Ar2N känna på besvikelsen när vi inte fick ta fram fussballbordet, haha asså jag menar äkta besvikelse - ni skulle ha sett våra ansikten.

Nu är jag hungrig, hungrig, jättehungrig och ska/ måste gå ner och äta.

Pusshej :*


How to save a life - back on track.

Var ute kanske en timma med musik i öronen och kastade boll, "spelade basket". Det var faktiskt väldigt skönt och roligt även om jag inte var någon världsmästare direkt. Annars har jag inte gjort så mycket, tänkte se Linas kvällsbok nu ska bara besluta om lillebror 10 år borde se den eller inte.
   Helst skulle jag bara stänga in mig i ett rum och se själv men det lär ju inte hända, vars man än går följer hans trummande och dunkande i marken. Ja, ja visst är det kul om/att han blir bra på trummor men det finns en gräns. Nu har det gått över gränsen till drygt - tur att han slutar när man säger till.

Planen för ikväll skulle kunna vara biomaraton i robban men jag har inte riktigt bestämt mig, skulle vara askul att träffa Sandra och Elin Ovesson där. Ska klippa mig imorrn så jag får snacka med päron och Äm hur det blir, måste ju liksom ha skjuts hem och annat jobbig när det inte finns nån buss och är tre mil.

Nä, först toan sen Linas, nu har jag bestämt mig!

Pusshej :*


Tjugofemte oktober.

Jag har lite saker som jag måste göra i dagens inlägg, först måste vi ta en kort bön där vi önskar Frida allt gott efter att hon vaknade före klockan sex första söndagen på lovet. Se så, ner på knä vid sängkanten nu allihopa. Sen så har vi två Elin som fyller år, jag har säkert med all säkerhet missat fler födelsedagsbarn den här helgen så jag passar på att be om ursäkt för det. Stort grattis till er alla och hoppas att ni får en bra dag!

Sen så kommer den riktiga "bön/tysta-minuten", sju år sedan Johannes dog idag. Det är läskigt hur snabbt tiden går och jag hoppas att du har det bra, tänker på dig. Om ni vill kan ni kolla på inlägg från oktober förra året, tror att jag skrev lite dikter och sådär då.

Hör av er om ni vill hitta på nåt idag förresten! Jag är på på på jättemycket på (för nästan alla förslag).

Pusshej :*


Last night was, a strange night.

Haha dock blev det rätt bra och speciellt imorrse var det trevligt men jag tror att jag har skaffat mig ett nytt valord:

- Mysigt? Mest trångt, mest trångt.

Jag förstår inte varför jag alltid hamnar i mitten? Haha lucky me I guess.

Pusshej :*


Tonight must be a magic night.

Hejhej, det känns som att jag inte har skrivit på ett tag men jag har helt enkelt inte haft så mycket att berätta. Sitter hos Frida i stan nu (som nästan sover fastän klockan är 22.32 och det är fredag + första dagen på lovet) och "vi" ser på en film som var ganska rejält dålig - Prinsen och jag 2 - se den inte..

Jag kan inte säga nåt dåligt om Fridas nap egentligen med tanke på hur sent det blev igår. I normala fall blir man ju utkörd när värden ska sova men igår blev det liksom inte av att gå hem. Känns väldigt bra med en gudomligt chill kväll ikväll faktiskt och imorrn kanske det blir att träffa lite människor på stan, det var ju som ett tag sen.

Förresten så hade jag utvecklingssamtal idag också vilket gick bra som väntat, jag förstår inte varför man ska vara nervös inför dom samtalen, det blir ju bara som det blir.

Min mamma har varit lite söt också:
- Jag tycker inte om det men jag respekterar ditt beslut och jag tycker om dig, kram.
Sånna ord är sköna att höra när man kan tveka ibland, det visar att mitt liv är mitt liv även om hon aldrig kommer att överge mig. Oh vilken solskenshistoria det blev nu!


Ja just ja! Jag får inte glömma att skälla lite på A-K efter hennes kommentar om fucking TAILAND, nej jag är inte avis... Höstlov äger ju tailand lätt, eller hur var det nu? hehe


Ha ett kanonlov nu allihopa!

Pusshej :*


Onödigt vetande.

Upptäckte att jag alltid har fler läsare på ojämna datum än på jämna och ibland tvärtom, som ett sick sack - mönster i statistiken, what's up with that lixom?
Lite kul i alla fall, tänk om alla bara kollar varannan dag - tänk hur många som läser då! Hehe.

Pusshej :*


To do list:

  • Samprov! (check)
  • Diskning (check)
  • Dammsugning toa (check)
  • Dammsugning kök (check)
  • Matlagning (check)
  • Ätning (check)
  • Diskning
  • Se på film?
  • Psykologi..

Snart är det lov, och på fredag! .. då är det fredag :]


Pusshej :*


Ingen vill ha ett gnälligt inlägg..

.. så därför låter jag bli att skriva ett.

(Tagga!)
Pusshej :*


En bögig toffeloffer på dragon.

Har haft ännu en awesometastisk kväll, satt med Frida på Kafé Station i typ ett år vilket var underbart skönt. Man frågar sig själv varför man inte sitter där oftare, även om man inte köper nåt så är det så himla chill stämning.
Innan det var jag och fyllde FYRA provrör på dragonens vårdcentral.

Frida ser blodbussen: Ska du inte ge lite blod?
Caroline: Jag har ju redan gjort det.
F: Nej.
C: Dom tog ju massa!
F: Precis.
C: Om du blev avstulen en femhundralapp, skulle du sen gå och skänka en till välgörenhet?
F: Njae, det förståss..
C: JUST DET
!

*viskning*: Psst, tagga fredag..!

Pusshej :*


Bara en rent vetenskaplig teori, syftar absolut inte på någon enskild individ.

"Det är svårt att vara social med tråkiga människor." - F























Pusshej :*

Som tur är så smittar inte inavel, dock är jag lite rädd för svininfluensan nu - BEA!

Hejsan! Har klickat runt på lite bloggar nu och det verkar som att dom flesta har haft en bra dag idag. Skönt att höra när jag dessutom tror att jag håller med. Vaknade imorrse, först alldeles för tidigt (ALLDELES för tidigt) och sen tack vare mamma - två gånger. Men hon ville väl, jag följde henne och lillebruur till Burträsk där han hade hockeyträning. Vi släppte av och knöt hans skridskor plus att jag fick uppleva vardagen i ett omklädningsrum fullt med tioåriga lagspelare, ni anar inte hur roliga dom var!

Anton:
- Hörru Limpan, vars äru??
"Limpan" heter i själva verket Linus och sitter på golvet på andra sidan omklädningsrummet.
Nån annan: Men han sitter ju där!
Linus är inte överlycklig i sitt smeknamn och tittar på mamma och säger:
- Han har ju en genväg till hjärnkontoret.
Jag och mamma börjar skratta eftersom pojken syftar på att Anton helt enkelt är lite trög, allt står inte riktigt rätt till i hjärnkontoret enlig Linus.


Linus ropar över till Anton: Du har ju en genväg till hjärnkontoret Anton! (eller hur?)
Anton: Va?
Linus: Du har en genväg till hjärnkontoret.
Anton: Vaaa??
Alla (mest dom vuxna): HAHAHAHA


Så söta små svettiga pojkar kan vara.

Medans pojkarna (det fanns faktiskt tjejer också) började träna så gick jag och mamma och brände lite pengar. Ett par jeans/leggings och en huvtröja blev det för mig, mamma köpte också lite kläder plus ett halsband och en blomma till A-M. Hon kommer inte läsa det här och om AnnaKarin läser så litar jag blindt på att du inte säger något.

Vi kom tillbaka till ishallen, jag fick bli impad över min bror IGEN. Fattar inte hur någon kan sikta och skjuta in en puck i ett mål och efter det drog vi oss hemåt. Pappa hann dra med mig ut i skogen en vända också vilket jag är glad över såhär i efterhand, det var verkligen fint väder idag. Hockeyn däremot kunde ju ta sig i baken, AIK var bättre än vad resultatet sa, men missar man typ sjuttioelva chanser så får man väl skylla sig själv. Det kändes dock som att skottstatistiken hade varit rätt intressant att få veta.

Hade egentligen tänkt berätta om min icket existerande bakfylla också men vi kan helt enkelt konstatera att jag är lyckligt lottad - dock valde jag att inte köra till Burträsk idag.. 
   Nu ska jag inte tråka ut er mer och förstöra den bra dagen, godnatt och sov så jättegott!

Pusshej :*


Första inlägget på fyllan tror jag nästan (även om jag aldrig skulle säga att jag är det).

Hejsan hoppsan! Har haft en helt okej (läs pretty damn awesome) kväll på typ byastugan i granån. Det var avslutning för dam- och herrlaget och trots att jag inte tog med några alkoholhaltiga drycker blev det inte nyktert. Personligen är jag fortfarande absolut inte i nyktert tillstånd så läs detta med en nypa salt. Hur som haver så var det sjukt trevligt att träffa gamla klasskamrater igen och vi bestämde att klassträff på lucia skulle ÄGA. Så alla 92or från Ånäset-hållet, säg till om ni är på!?

Nu ska jag snacka lite socialt med folk och försöka återfå kontrollen över mina fingrar. See yah!
Pusshej :*

Det här är personligt och privat. Sjukt personligt.

Det närmar sig slutet på oktober, kom på det idag när jag snackade med elin (med litet e aka PW), efter lovet är det november ffs. Anledningen att jag började tänka på det nu var för att jag var lite extra känslosam såhär dags förra året. Nån av er kanske vet att Johannes dog den 25 oktober och när jag kollade på klockan nyss, precis innan jag började skriva, fick jag en äcklig känsla av att jag skulle missa det datumet. Jag tror att jag blev rädd helt enkelt fast jag erkänner nog inte egentligen att jag känner rädsla, det är en läskig känsla. Har fått blackouts förut om tex vilket datum han fyllde år och jag är så rädd för att glömma. Just nu känns det som att glömma är det värsta som skulle kunna hända, jag känner alldeles för lite sorg ändå liksom. Världens sorgligaste film; "JAG LOVAR ATT DU KOMMER ATT GRÅTA", och jag hittar alltid nån fånig detalj att vara glad över istället. Kanske är det det som har gjort att sånna här datum på senaste tiden har blivit lite extra viktiga för mig. Det blir som en slags bekräftelse för att jag kan minnas och kanske ibland känna sorg, men mest handlar det om respekt. Ingen kan beskriva den respekt som jag har för Johannes - den kommer aldrig försvinna, skulle den göra det tror jag inte att jag skulle kunna förlåta mig själv.

Tänkte på det när C berättade dröm för mig och hela min kropp bara stelnade, jag fick den läskigaste känslan i kroppen. Man kanske skulle beskriva det som en känsla av att någon är borta. Ett ögonblick i vardagen när allt plötsligt blir så verkligt så man inte kan förneka längre. Mitt sinne som i normala fall bara skrattar bort sånna här konstiga, sorgliga saker frös som till is och så säger någon det oslagbara: Var det bara det? Jag trodde att jag skulle smälla av eller kanske inte så, men jag blev helt mållös, det finns inget bara i det sammanhanget. Inte när man har upplevt det själv, det går inte att leva sig in i när man inte har varit med om det, för om det gick.. Då skulle X inte ha sagt bara, kanske hade denne visat lite mer respekt också. Förhoppningsvis, om inte annat för vår skull.

Pusshej :*


Organisk kemi.

Det är inte bra när klassen sitter och räknar kemi (15min efter att vi har slutat) och läraren säger; nu går jag - hejdå. Klassen tittar upp och ingen rör sig ur fläcken, som fastklistrade i den härligt, underbara, HUMF, roliga labbens extrauppgifter.

Jag och Rebecka var åtminstonde duktiga nog att räkna klart allt, det kändes skönt. Nu ska jag strax börja på kemiläxan, nejnej det där var bara lektionens arbete. (Kanske ska nämna också att den lektionen vi satt över på inte var vilken som helst utan en som redan innan hade pågåt i över två timmar - makes sense?)

Och påtal om ingenting - varför ser alla som är med i top model så himla gamla ut, åsså är dom bara typ 18? Jag är väl också snart arton men jag är ju megaliten. Tror inte ens att jag vill bli stor, fast nu när jag tänker på det så skulle ju arton kunna vara en rätt okej ålder just nu, arton och tjugo är de nya hållplatserna!

Pusshej :*


Godnatt och sov gott!

   

Sådärja! *Klappar bort smutsen från händerna*


Förresten så var du jätteduktig och lätt bäst Frida men jag vill inte skada Sannas ego så jag skriver det här nere istället - hoppas det är ok!
Pusshej :*


En ledtråd om dagen; det luktar älgblod om mina händer trots tvål.

Vad bra att ni (Sanna) väntar så snällt på era svar!
Jag ska alldeles strax fixa det där, ha bara lite tålamod (SANNA!!)
Plus att jag ska berätta vad jag har haft för mig hela helgen,
ni kanske tycker att bloggen har ekat tom?

Men NU måste jag göra mig klar, ska in till stan.

Pusshej :*


Hur många blir upprörda..

.. Om jag säger att jag tycker IDOL är sjukt överskattat?

Tog programet två och en halv timme eller, blev lagomt när jag såg fyra uppträdanden totalt (Toves såklart som den Ume-bo och midskoleelev jag nu är^och jaa hon var hur bra som helst).

Godnatt snart :*


Jag blir less.

Man kanske ska börja skriva inläggen efter rubriken istället. Kom igen nu, jag sa ju att det var på väg uppåt, dags att det kommer fram nu. Jag orkar inte.

Förrseten så vore det ju dumt om ni inte har frågat på min frågestund än, jag ska svara - promise!
Det är bara det att ni inte har varit riktigt så på som jag önskat (bortsett från Sanna såklart).

Pusshej :*


"Demokratin är den bästa styrelsemetoden för ett land" -partisk bok?

Jag försöker verkligen lura mig själv att tycka att sam är kul men jag tror att jag blir överlistad av min egen hjärna. Psykologin känns också ljusår bort just nu, ska rensa datorn istället.

Jag skolkar skolan och skolan skolkar mig.

Jag sitter hemma nu vilket iofs är väldigt skönt men vissa faktorer gör mig orolig:
1.
Egil har läst mitt mail men inte svarat eller ens gett en liten kommentar.
2. När jag loggar in till fronter har jag bara tillgång till fyra rum och såklart varken till psykologi eller samhälls, de som jag behöver. (TILLÄGG; jag såg fel, det var tre rum....)
3. Hur ska jag kunna gör det jag ska när min dator snålar in på informationen.
4. Nu måste jag ta reda på fakta om knögen istället.

Hoppas att ni har det lite bättre och förresten så har jag ju bytt header också - vad tycks om den nya designen?

Pusshej :*


Jag hjärtar midgårds nya datatekniker.

Först vill jag bara säga att datorer verkar hata mig i största allmänhet, det är också anledningen till att jag varken har kunnat checka era (förhoppningsvis) nyfikna frågor och roliga kommentarer. (Sanna läs noga nu för det här är kanske din förtjänst). Min dator brann ju i, eh tisdags måste det ha varit, asså något i den brann så det knastrade och rök litegrann. Tillräckligt för att få mig att fatta att det var ganska kört. Som tur är så har man ju datateknikerna (love) efter en timma hade jag en ny dator med allt som på den gamla - in i minsta detalj.
Nu kommer haken, igår ville inte heller min "nya" dator fungera plus att den är seg som ett as. På nåt sätt har jag lyckats fylla två tredjedelar av minnet och jag fattar inte vad den vill. Datateknikerna fixade ju såklart det här med och nu sitter jag är med den dumma, dumma skapelsen.
Jag lär väl få ångra mina ord när den blir sårad och stänger av sig igen. Eftersom jag inte planerar att dyka upp på skolan imorrn så måste jag ju klara mig utan datateknikerna i hela tre dagar. O gusse lov, låt det gå bra.

Nu måste jag ju hitta nåt mer att säga eftersom jag började så dumt, så det andra får väl bli att SAIK leder med 2-4 när det är tio sekunder kvar av matchen.

Pusshej, I'll be back :*


Haha look what I found.


OMFG IT'S FRÅGESTUND PÅ BLOGGEN.

Asså jag har suttit och letat "roliga frågor" eller nåt eftersom jag fick lust att svara på nånting, men efter mycket sökande förgäves så kom jag på något! Jag skulle ju kunna testa en sån här konstig grej som FRÅGA PÅ/ DAGENS FRÅGA, men hur galet vore inte det. Och om jag nu gör det (vilket verkar rätt så troligt halvvägs in i inlägget) så är ju det världens test på dig som läsare också; se så nu, kom på en fråga och visa att du finns för jag vet ju vad statistiken säger - motbevisa den inte!

Så här kommer det: FRÅGESTUND

Hur länge man ska ha den och sånt har jag ingen aning om, men jag svarar väl när ni har varit tillräckligt duktiga på att fråga. Annars har jag ju som ingenting att svara på iaf.

Passa på att fråga vad som helst, privat or not.
Jag vet att massa har klickat efter att jag la in det här inlägget, så fråga nu! :)

Pusshej :*


Inte illa pinkat för en som inte kan stämma en gitarr.

Det hände en grej nyss som jag tyckte var hur cool som helst! Satt och stämde gitarren med en sån stämmare som berättar vilka toner man spelar. Av någon anledning började jag tänka på absolut gehör – alltså att man kan sjunga toner på uppmaning, eller veta vilken ton det är. Jag började tänka på ett C, tangenten, och slog med pekfingret på låret medans jag tänkte på det. När jag kände mig redo så sa jag tanken, eller lät ut i öppna luften samtidigt som jag kollade på stämmaren. Nu kommer det coola, stämmaren sa att jag ”sjöng” ett C!
   Jag har absolut inte ”absolut gehör” (jag tror att det är så det heter) men det var jäkligt kul att jag tänkte på samma ton som jag sjöng, det är sånt som inte ska gå.
   Men jag behöver kanske inte nämna att det bara gick ta en ton i ”blindo”, sen blev det såklart inte rätt när jag bara bräkte ut något. Jag måste ta och prova någon fler kväll för att se om det går igen.

Pusshej :*


Man har sina favoritplatser mitt i allt kaos.

Hej igen, sitter på skolan fortfarande och nu gör jag egentligen ingenting alls. Har haft Singit som vanligt på tisdagar kändes sådär och av någon anledning är det inte alls lika kul att sjunga längre. Jag fick hur som helst positiva kommentarer av Catarina så det är väl bara att suck it in antar jag.
   Musiklektionen på skolan däremot var roligare än vanligt, vi håller på att ändra låtar till andra genrer och sådär och våran grupp jobbade mycket mer än jag hade förväntat mig. Mycket duktiga!

Det jag skulle berätta lite i smyg var att jag hittade ett mysigt krypin där jag sitter nu, kan dock inte avslöja vilket krypin det är för jag behöver det lite för mig själv. Om ni är bra på väderstreck så kan en ledtråd om vars det ligger vara att det lyser massa härlig, varm eftermiddagssol precis i ansiktet på mig. Dessutom är rummet rätt litet med några vadderade tygstolar så det blir härligt varmt och skönt. Nästa gång jag ska göra läxa kommer jag lätt att sitta här, imorrn kanske, vem vet? Hade jag haft psykologin här och inte hemma hade jag nog jobbat med den men nu bestämde jag mig för att gå hem och inte orka träna ikväll (heller). Åh jag måste verkligen ta tag i det där.

"Låg energinivå" = Time to go.

Pusshej :*


Grattis mamma på gud vet hur många års-dagen!

Först måste jag säga grattis till min mamma mest för att pappa kom ihåg det inte och INTE jag imorrse. Sen blev det ju så bråttom och innan jag hade funderat klart på om det inte faktiskt är bussen halvägs ut på e4an som jag borde åka med visste jag att kramen fick vänta. Stackars mamma, inte ens en kram på sin födelsedag men som sagt; hon fick ju en puss av pappa. Vi ska i alla fall käka tårta på fredag så ni kan ju säga till om ni vill hänga med hem till skogen då. Hehe. 
 
Eftersom det här är min blogg så måste jag ta mig modet till att skryta lite också för jag och Helena KILLED IT vid fussball-bordet idag. Jag älskar när det går så bra och man inte ens för en liten sekund kan förneka hur kul spelet är.

Nu blire HK på tvn och twix i magen.
Pusshej :*


Vi ser det inte snöar nåt mer.

Det snöar ute och det snöar inte lite! Övningskörde hem (som vanligt) och man kunde inte ha hellyset på eftersom det inte gick att se då. När vi kom upp på "kammen" så blev det snorhalt (!) esp:n varnade och bilen började bromsa av sig självt så det var ju snällt. Nä men det gick bra, mycket bättre än jag hade trott och det ska bli spännande att se hur mycket snö det är ute imorrn. Nu hoppas jag att det kommer ligga kvar och det känns nästan så.

Nu förstörde pappa det, tydligen så blåser det bara nu, men men.. delar av inlägget försvann förra gången jag "sparade och publicerade" så hoppas att det går bättre den här gången.

Pusshej :*


Musikcafé på Brände skola.

Var på skolan i Brände och sjöng idag vilket inte alls var lika kul som jag hade förväntat mig, vet inte riktigt varför. Men dom andra var sjukt duktiga och det var jättekul att lyssna + att jag vann massa twix.

Nu är jag hos mormor och morfar och har precis ätit en av mina favoriter, typ makaroner, kykling och bacon i nå currysåsgrejs åsså in i ugnen. Mumma äre i alla fall och om jag kommer ihåg ska jag fråga om en matlåda (om det blir över nåt vill säga).

Tror inte jag orkar fara in till stan ikväll så det blir att ta en tidig buss in imorrn, helt ok eftersom jag kan skicka lite grejer med pappa på tisdag så jag slipper dra alla kläder till skolan.  Ja just ja! Ska kolla med mormor om den där spegeln och byrån också för tro mig när jag säger att jag behöver en spegel. Om ni tycker att jag ser konstig ut nån dag i skolan kan det bero på att jag bara ser ögonen ungefär i den lilla, lilla spegeln som jag har inne i lägenheten nu.

Ja just ja, det har regnat hela dagen också.

Pusshej :*

YES, mormor erbjöd mig en burk med mat!


Godnatt, hoppas att ni har haft en bra kväll.

Tack alla alla för dom superfina kommentarerna, jag behövde dom verkligen.
Tro mig, och strunta i raden här nedanför jag blir jätteglad när ni kommenterar. 



Asså jag vet inte hur jag ska tänka, om jag ens ska bry mig överhuvudtaget.


Pusshej :*


God can be funny.


Vårdcentralen suger.

Sitter hemma i den näst bästa fåtöljen med kladdkaka i magen och ser på postkodmiljonären. Fast nu när jag skriver så blir jag mer och mer övertygad om att det kanske faktiskt är den bästa fåtöljen i alla fall, bara det att ingen liksom vet om det. Man ser bra, perfekt fotstöd, lagomt långt bort från alla andra, fri sikt ut i hallen och ingen som sitter framför. Nu skulle vi bara ha haft en finfin brasa som kompenserade det lite för kalla bordet och kanske att chipsskålen kunde ha varit lite lite närmare.
   Det kommer bli en bra kväll tror jag, en chill kväll och imorrn ska jag få sova.


Pusshej :*

 


En göra ingenting-kväll på schemat.

Det är som att jag sitter i ett stort hål och tar mig upp, hur mycket folk försöker att dra upp mig så går det inte.
Som att stegen brister när någon skickar ner en stege. Jag vet inte vad jag ska göra.


He was young. He was underaged.



Jag vet att kvallan suger, men hallå - det är skoldatorn och jag är inget proffs.
Vill bara att nån mer ska få höra vad jag kan göra en tisdagkväll i ensamheten.

Pusshej, hoppas det var okej!
Här kommer en länk till Lanas blogg, hon hade så himla mysiga bilder från skolavslutningen. Åh vad det va gött med sommar :)

Kemi kl 12.20.

Jag har sovmorgon och självklart kan jag inte sova, kanske dumt att jag önskade att jag skulle vakna självmant men mina önskningar brukar inte direkt slå in. Varför är det så att man känner sig trött och vill sova men det går inte? Kroppen jobbar emot mig som sagt.

Men i alla fall, innan jag går till skolan (tio över tolv) så måste jag göra lunch vilket jag tycker är rätt drygt om jag ska va ärlig. Blir väl makaroner och köttbullar eller nåt sånt påhittigt, måste ju förresten berätta hur duktig jag var igår. Innan min kropp började dampa så hann jag diska och laga middag, leverbiff och potatis med mormors lingonsylt! Asså förlåt jag vet att leverbiff låter som det låter, men det ÄR gott. Man mosar ihop allt med mycket sylt åssa bah; Mumma!

Såg på vädret för ett tag sen också, det ska bli NOLL grader inatt, skare ändå vara så kallt då får väl vintern komma för i helsicke, annars fåre va. Justja, mamma fyller år efter helgen också, borde man kanske köpa nåt?

Jag har en såndär konstig känsla gällande pengar just nu, jag tror aldrg att jag har varit så här rik men samtidigt har jag aldrig känt mig mer fattig än nu. Måste typ köpa en kamera eller nåt så jag blir av med lite på nåt nyttigt. Är faktiskt sugen på en systemkamera, fotograferingen blir så himla mycket roligare då plus att jag vill gå nån fotokurs på skolan nästa år.

Hoppas att det blir en bra dag!
Pusshej :*


RSS 2.0