Det är helt otroligt.

Jag har för första gången på många månader hittat något som liknar en plan över det kommande året. En plan som faktiskt kan fungera. Det är nu livet kan börja leka, fortsätta leka!

Pusshej :*


F***A!!

Snackade om energigivare och energitagare på jobbet idag. Om hur man ibland så gärna vill vara med någon men märker att dom tar apmycket med energi. Eller kanske snarare att någon annan märker det och helt enkelt ger dig frågan: Vad får du ut av att vara med honom/henne?

Svaret..; kanske inte så mycket alls.

Asjobbigt. Ännu jobbigare blev det när jag kom hem. Kände mig inte direkt on top of the mountain om vi säger så. Trött från jobbet, skällning på axeln, mamma på sjukan, framtidsplaner som ska bestämmas, skolarbete och. så. vidare.

Droppen kom när jag efter några ynka ord/rader kom på precis vad jag var. Energitagare. Helvette! Vill inte skylla ifrån mig på nåt heller, eller erkänna att vetskapen om det gör mig på ännu sämre humör. Allt jag försöker säga till mig själv/saker man hade kunnat säga till dom stackare som blivit utsatta (riktigt så illa är det kanske inte men) får mig att känna mig ännu mer som en egoist.

Man får ha dåliga dagar, man måste det. Man får ha dåliga dagar?
Vill. Inte. Behöva ta någons energi, jag vet ju själv hur jobbigt det är!

Pusshej :*


RSS 2.0