Mensbesvär.

Gillar människan på telia som stängde av min telefon efter att jag hade sagt att den inte går att starta utan laddare. Ni kan ju gissa vad som händer - den här gången går den inte starta med laddare heller!

Hoppas att hon fick sig en tankeställare, varför ska dom ifrågasätta så mycket?



Pusshej :*


Hiss eller diss?

Tack Lana för en toppenkommentar! Nu måste jag ju åtminstone försöka skriva lite inlägg. Igår försvann min "riktiga krogar som finns i städerna"-oskuld och jag tycker att man kan säga att den försvann med stil. Kanske lite egen stil i alla fall:

Är man alldeles för onormal om man vågar gå på krogen själv? För det gjorde jag, dock visste jag ju att Jakob och My var där och träffade en gammal klasskompis i kön. Plus att jag faktiskt gick med Elin PW + två brudar från Haga till Droskan. Men när vakten sa att en fick gå in så gick jag med stapplande steg, helt själv utan dom jag kom med. Jag skrattade nästan åt mig själv när jag väntade i foajén för att betala. Men ska sanningen fram så gick det bara jättebra! Ingen att vänta på, ingen att rätta sig efter och ingen att hålla reda på. Istället kunde jag strosa runt och säga hej till i princip alla jag såg som jag kände. Det kan man väl i och för sig alltid göra, men igår kunde jag till och med stanna och prata med dom. För på en sista sommardroska för året i Umeå var det många man kände kan jag lova. Hann som träffa massa folk från olika umgängen och det är ju inte varje dag!

Därför hissar jag alla er som vågar bryta sig lite från den vanliga trygga tjejgruppen och lita på er själva (nu antar jag att majoriteten av er som läser faktiskt är tjejer). Även om det säkert är jättemysigt att gå med gruppen också, till exempel slippa gå hem själv.



Avslutar med en vanlig: allt har ett underligt sätt att alltid lösa sig, på ett sätt eller annat. So keep on rockin'

Pusshej :*


Wordpress.com?

Har som nån tydligen märkt inte skrivit i bloggen på hela sommaren vilket har varit typ HUUUR SKÖÖNT SOM HELST! (förlåt Sanna) Blev därför chockad över att nån kanske ville att jag skulle fortsätta med min tröga halvt deprimerande blogg, hehehehe. Så jag ger det väl ett försök - precis som alla andra när skolan börjar.

Dock funderar jag på att byta till wordpress, har fått en liten crush till den domänen efter att ha skrivit på min "rese-blogg" i sommar. Har till och med en blogg med ett lagomt fult namn som står där och väntar, men vi får se om jag orkar ta steget.

Om min sommar så har jag egentligen hur mycket som helst som jag skulle kunna berätta vilket också är anledningen till att jag låter bli. För tillfället leker livet som vanligt och jag gör mig redo för diskhögen på bänken. Japp, dags för skola med alla dess måsten, men det känns inte helt förjävligt. Jag ska nog överleva det här året med!

Vi ses när vi ses :]

Pusshej :*


RSS 2.0