Typ bara en månad till nästa chokladkalender. TAGGA!

Idag är det tvåtusenniohundratjugotvå dagar sen Johannes dog. Shit.
Tiden går så sjukt snabbt. Till exempel kan jag också meddela att det efter höstlovet (som kommer efter denna vecka) bara är sju veckor till jul. Är det inte helt galet?

Idag har jag också kommit på att jag inte alls är någon feminist och att jag (tyvärr) inte gillar kramar. Det sistnämnda är dock lite spec eftersom jag inte har fått någon kram idag. Har bara en sån känsla i mig. Lite sorgset kan tyckas.

Förövrigt är jag sjukt trött. Kanske pga lite utmattning från dubbelpass på badhuset. Kanske vanlig måndags-kvälls-less-het. Det spelar faktiskt inte så stor roll.

För att avsluta måste jag gratulera alla elinssons som fyller år idag då jag känner två! Hoppas också att ni alla (även ni som mot förmodan inte heter Elin och har födelsedag) har haft en underbar dag.

Pusshej :*

 


Varför är det alltid motvind i stan?

Bonnjäntor som jag är vana vid att man kan uppskatta cykelfärden hem om det är ofantligt mycket med motvind på vägen dit. Men skenet kan bedra! Av någon anledning är det alltid motvind i Umeå oavsett vilken riktning man färdas och idag/igår/i veckan råkar det blåsa ganska mycket som ni kanske vet..
 


Pusshej:*


RSS 2.0