Kareoke och fylledans.

Blev lite smått skrämd av min egen syn när jag, med min moped, körde way too close tre älgar (ko och två kalvar). Såg dom inte förrän kon som var sist precis skulle lämna vägen och var kanske max 25 meter ifrån mig. Jag trodde dock att jag skulle bli mer uppjagad än jag blev, brukar bäva för att möta några djur när jag kör. Igår var det en hare som höll på att bli offer för min bristaktiga uppmärksamhet.

Var på folkan där det med schlagertema var buffé och alla möjliga slags människor. Som de treåringar vi är busade vi såklart omkring och drev med de små, pilatesbollar är inte att underskatta kan jag lova! Haha, och den där jävla bänken i källaren.. Vem sätter en bänk precis för dörren så att smalbenen ska falla offer varje gång? Ni kanske har förstått att vi körde utan lampor, man fick ju inte vara där nere egentligen.. eller så var det bara vad vi önskade. Speciellt när vi hörde nån liten; "jag lovar att inte säga till nån! Kom fram!" var det extra roligt att springa ner i mörkret. Riktigt länge sedan jag träffade Marcus också, så det var riktigt trevligt.

Dessutom kom jag på att mitt klagomål om mopedens läte när jag startade den igår inte var helt obefogat, då tänkte jag bara att det var för att jag var van vid vesporna i stan.. Men när Lucas konstaterade att ljudet kom från mitten av mopeden och inte från avgasrörets ände upptäckte jag att träpluggen var borta. Skillnaden mellan ljudnivån nu och när man satte fingret för hålet var ganska rejält märkbart! Det blir väl å fixa imorrn kanske, hoppas jag :)

Alltså allt som allt en trevlig dag även om jag gärna hade varit i stan också på samma gång. Känns dock sjukt konstigt att inte ha fått ett "gomorron"-sms eller hört från pojken på hela dan, typ första gången på två, tre veckor.

Hoppas att allt är som det ska och kanske som jag vill att det ska va,
godnatt :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0