Vafan gör jag uppe?

Vaknade självmant (sista gången) tjugo över nio, hade faktiskt ställt en väckare på halv tio men.
Hade en ytlig dröm om LMS hahaha, det går mig åt huvudet. Vi satt några på msn (gruppkonv.) och jag tror att vi snackade taktik i last man standing PLUS att jag började tänka på nån döv. Typ dokumentäraktigt om en döv kille som var med i leken och spelade nå himla casino"dra i hantaget"spel samtidigt som dom snackade med han.
Jag hatar den leken! haha

Fick musiktips av kusin AnnaKarin som jag lyssnar på nu: Regina Spektor – Samson
Ruskigt bra så tack för det! Hoppas att det går bra för dig.

Ja men justja, jag börjar iaf 12.20 med kemilabb och har bara elvatid (typ klassråd) och gympa sen slutar jag. Har inte bestämt mig om hur jag ska göra med gympan, jag får egentligen inte träna men jag VILL JAG VILL JAG VILL. Funderar starkt på att tra igång hela träningen på allvar med gym, löpning och simning. Är så jävla taggad just nu, har inte rört mig på över två veckor och ska jag ändå va förkyld resten av året kan jag väl lika gärna träna?


Pusshej :*

Kommentarer
Postat av: Sanna

Alltså min värsta mardröm när jag kommer tillbaka till skolan (när nu det blir) är att någon i klassen ska ha fått mig hahahaha. Kommer vara så paranoid. Plus så har inte jag dödat en endaste en heller, BO-ORING. Men jag hejar på dig carro.

2009-09-17 @ 14:57:14
URL: http://sunnyforsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0