Lugn. Hemma.

Idag satt jag på min cykel på gångbron och väntade på Frida. Jag bara satt och väntade helt utan tankar i huvudet tittade jag mig omkring på alla bilar och lampor som blinkade. Det är sådana stunder som jag verkligen älskar, det slog mig att det var motsvarigheten till lugnet hemma i skogen. När jag kan sätta mig på den där tre meter höga stenen och bara känna lugn. Trodde faktiskt inte att jag skulle kunna känna det lugnet i stan, jag menar alla bilar och allt folk som man möter hela tiden. Jag antar att jag har hittat en till plats, gångbron över skrikande vännes- och vindelvägen med tågbanan under. Av någon väldig konstig anledning kunde jag hitta lugn där.
 



En stund tidigare;

Vad ska man skriva på en blogg? Sitter nu här med ett nästan tomt dokument och en "pinne" som blinkar. Det verkar som att den verkligen vill berätta hur lite jag har att skriva och att jag borde snabba på och skriva något. Men vad vill man läsa?

   Vad vill du som faktiskt läser min blogg veta? Jag är gärna öppen för förslag!


Ärligt talat så började jag på det här inlägget i förhoppning om att komma på något vettigt att skriva men ni kan ju gissa hur bra det gick. Pinnen blinkar febrilt!


Kan ju i och för sig passa på att beklaga mig över våran svenska uppgift, känner för att vara på lite gnällhumör.

   Vi ska alltså skriva bloggar på umealive.se, jippie! tänkte jag, men nu när vi fått uppgiften känns det inte så. Faktiskt så känns det mest otroooligt jobbigt. Nu ska vi skriva om vi är för eller emot en lag som förbjuder nätsurfing på sidor med barnpornografi.

Visst, nog kan jag sätta mig ner och skriva vad jag tycker om det, för det vet jag faktiskt. Men nu är ju grejen att allt betygsätts. När betyg och omdömen är inblandade så blir allt omedelbart mycket jobbigare. Är otroligt glad över att våran svensklärare faktiskt verkar tycka någorlunda bra om mig, gillar mitt sätt att skriva osv.


Aja, lär ju se imorrn när jag ska skriva klart inlägget hur allting går, det går säkert bra - Som alltid.



Pusshej<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0